Ο Benny Blanco μίλησε για όσα νιώθει για τη Selena Gomez και έδειξε τον δρόμο μίας υγιούς σχέσης

Τζένη Ντεμιράι
Ο Benny Blanco μίλησε για όσα νιώθει για τη Selena Gomez και έδειξε τον δρόμο μίας υγιούς σχέσης

«Μου έχει φερθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», είχε αναφέρει η Selena Gomez, μιλώντας για τον Blanco σε μία ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram.

Είναι γνωστό ότι η Selena Gomez αισθάνεται ότι βρήκε έναν άνθρωπο που δεν είναι τοξικός ούτε αυτοκαταστροφικός, έναν άνθρωπο που της φέρεται με τρόπο που την κάνει να λάμπει και να νιώθει μοναδική.

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον Benny Blanco, τον μουσικό παραγωγό με τον οποίο διατηρεί σχέση από το περασμένο καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει για πολύ καιρό ακόμα στη ζωή της.

Κι ενώ τα συναισθήματα της Selena είναι λίγο πολύ γνωστά λόγω των αναρτήσεων της στο Instagram, αυτό που έως τώρα δεν ήταν γνωστό είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Blanco αντιλαμβάνεται αυτή τη σχέση.

Μία συνέντευξή του, όμως έλυσε το μυστήριο.

Μία διαγραμμένη φωτογραφία της Selena Gomez έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

65th Annual Grammy Awards - Arrivals

«Περίμενε, είμαι ερωτευμένος»

Μιλώντας στο WSJ magazine, ο Benny Blanco ανέφερε: «Είναι τρελό πώς ο σύντροφός σου μπορεί να κάθεται εκεί όλη την ώρα, ακριβώς μπροστά στα μάτια σου, και να μην το καταλαβαίνεις καν, και μετά να έχεις αυτή τη στιγμή του Clueless που λες: "Περίμενε, είμαι ερωτευμένος"».

Ο Blanco και η Gomez ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο, η σχέση τους δεν ήταν γνωστή ως τον Δεκέμβριο. Τότε, η Selena Gomez αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι βγαίνει με τον μουσικό παραγωγό, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Justion Bieber.

«Μου έχει φερθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, μιλώντας για τον Blanco σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ο Blanco δήλωσε ακόμα μιλώντας στο WSJ ότι δεν διαβάζει τίποτα για εκείνον στο διαδίκτυο, ειδικά τα αρνητικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C4PaHwqR9rg/

Ο Justin Bieber αντέγραψε τη Selena Gomez και ανέβασε μία φωτογραφία φιλώντας τη Hailey

«Είναι μία πολύ σοβαρή σχέση»

Μια πηγή μίλησε στο People νωρίτερα τον Απρίλιο για το πώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε το γεγονός ότι ήταν χωριστά για ένα διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Heat Lakers Basketball

«Είναι ερωτευμένοι», ανέφερε η πηγή. «Είναι μία πολύ σοβαρή σχέση και κάνουν ακόμα και την απόσταση να λειτουργεί όσο εκείνη είναι στη Νέα Υόρκη για δουλειές. Ο Benny την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή και προσπαθούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον όσο πιο συχνά γίνεται», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

«Πραγματικά (η Selena) αισθάνεται ότι λαμβάνει την καλύτερη συμπεριφορά που έχει λάβει ποτέ από έναν άνδρα και λάμπει από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν», κατέληξε.

Selena-Gomez-Benny-Blanco.jpg

Νέα βήματα στην υποκριτική το 2024 για τη Selena Gomez

H Selena Gomez φαίνεται να βιώνει μία εξαιρετική περίοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρα από την τεράστια αγκαλιά που έχει λάβει το brand της από τους fans, ετοιμάζεται και για την κυκλοφορία μίας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, όπως μας υπενθύμισε με ανάρτησή της στο Instagram.

«Περίμενα να σας δείξω αυτό παιδιά!! Είμαι παραπάνω από ευγνώμων η Emilia Pérez, σε σκηνοθεσία Jacques Audiard, θα κάνει πρεμιέρα στο @festivaldecannes τον Μάιο», έγραψε στις 11 Απριλίου αναφερόμενη στην επερχόμενη αστυνομική κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jacques Audiard.

https://www.instagram.com/p/C5nzlh5OfrJ/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @selenagomez