Η Selena Gomez και ο Weeknd είναι full in love και δεν το κρύβουν

Η Selena Gomez και ο Weeknd είναι full in love και δεν το κρύβουν

Και χαιρόμαστε τόσο πολύ γι’ αυτούς

Ναι, ναι, ναι! Όσες φορές και αν μας ρωτήσουν αν προτιμούμε τη Selena Gomez με τον Weeknd αντί του Justin Bieber η απάντηση θα είναι ίδια και θα είναι αυτή και μόνο. Η 25χρονη τραγουδίστρια πέρασε πάρα πολύ δύσκολα στο πλευρό του νεαρού τραγουδιστή, σε σημείο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει τελείως από τη μουσική σκηνή για περίπου τρεις μήνες.

Άμα τη επιστροφή της όμως γνώρισε τον Weeknd και τον Ιανουάριο έκαναν μαζί την εμφάνιση τους ως ζευγάρι. Περιμέναμε αρκετά, βέβαια μέχρι να κάνουν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση, ωστόσο στο Met Gala μας αντάμειψαν με την παρουσία τους.

Πλέον τους έχουμε μάθει και τους έχουμε λατρέψει μαζί και χαιρόμαστε που είναι τόσο in love. Τι εννοείς που το ξέρουμε; Αφενός φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο, αφετέρου ο Weeknd φροντίζει να το δείχνει ενίοτε και μέσα από τα social media. Παράδειγμα το story του στο Instagram πριν από ένα 24ωρο, όπου ανέβασε μία φωτογραφία της Selena, γράφοντας ένα «xo» επάνω της.

the weeknd instastory

Δεν γνωρίζουμε αν ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα με αυτή του την κίνηση, το σίγουρο είναι όμως πως τη λατρεύει και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα.