Το δώρο γενεθλίων του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το δώρο γενεθλίων του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι

Harry, μάλλον ήρθε η ώρα

Ο γάμος που περιμένουμε εδώ και μήνες φαίνεται πως πια είναι πιο κοντά από ποτέ και σίγουρα μόνο χαμόγελα φέρνει, τόσο σε εμάς, όσο και στο Παλάτι, που αν μη τι άλλο θα ενθουσιαστεί με τα νέα. Η Meghan Markle έχει τα γενέθλια της και οι δυο τους (με τον πρίγκιπα Harry) αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στην Αφρική.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την εξόρμηση; Ο μικρός αδερφός του William σκέφτηκε να πάρει την αγαπημένη του μακριά από το Λονδίνο και να γιορτάσουν τα 36α της γενέθλια με διαφορετικό τρόπο. Μήπως όμως έχει κάτι στο μυαλό του που δεν μας το αποκάλυψε φεύγοντας;

Εμείς εδώ πάντως κάτι έχουμε σκεφτεί και ελπίζουμε να μην έχουμε πέσει έξω. Εδώ και αρκετούς μήνες περιμένουμε την πολυπόθητη ερώτηση από τον πρίγκιπα Harry και ακόμη τίποτα. Μήπως αυτό το ταξίδι κανονίστηκε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό; Δεν υπάρχει κάτι που να τους εμποδίζει πια, οπότε θα ήταν πραγματικά υπέροχο, αν γυρνώντας η Meghan Markle φορούσε το δαχτυλίδι, έχοντας πει το μεγάλο «ναι».

39F2612B00000578 4762810 image a 42 1501894764499

Σκεφτόμαστε θετικά και στέλνουμε όλα τα vibes μας στην Αφρική και ελπίζουμε σε μερικούς μήνες να τους περιμένουμε για φωτογραφίες στα σκαλιά της εκκλησίας.