Σαν δυο σταγόνες νερό! Η κόρη της Serena Williams είναι μια μικρογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σαν δυο σταγόνες νερό! Η κόρη της Serena Williams είναι μια μικρογραφία της

Και είναι τόσο γλυκιά

Εδώ και μία εβδομάδα η Serena Williams ανήκει κι επίσημα στο κλαμπ των μαμάδων και απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής είναι μία πολύ τρυφερή και γλυκιά μανούλα που λατρεύει την κόρη της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κοινοποίησε στα Instagram stories της κάποια στιγμιότυπα, από ένα βίντεο που έχει ετοιμάσει μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο της Alexis Ohanian, για τον ερχομό της μικρής τους κόρης, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί της, όπου την έχει αγκαλιά λίγες ώρες μετά την γέννα.

Σε κάποιες νέες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, τις οποίες όμως δεν έχει αναρτήσει η ίδια, αλλά φαν της η μικρή Alexis Olympia Ohanian Jr απαθανατίζεται να κοιμάται στο κρεβατάκι της, φορώντας ένα φορμάκι, το οποίο έγραφε « έξυπνη και δυνατή σαν τη μαμά μου», ενώ σε μία άλλη είναι ξαπλωμένη στην αγκαλιά της μαμάς της.



Και καθώς τις κοιτάζουμε σκεφτόμαστε πόσο πολύ μοιάζει στη Serena Williams. Εντάξει σίγουρα έχει πάρει κάτι και από τον μπαμπά της, αλλά τα περισσότερα χαρατηριστικά είναι αναμφίβολα της διάσημης αθλήτριας.



Μα δεν είναι γλυκύτατη;