H Ελένη Μενεγάκη είναι «η Barbie στα 54» και το mood διακοπών της ταιριάζει απόλυτα

H Ελένη Μενεγάκη είναι «η Barbie στα 54» και το mood διακοπών της ταιριάζει απόλυτα

Eίναι «Η Barbie στα 50», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Instagram κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη.

Μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη της έριξε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης 1 Μαΐου και απαθανάτισε τη στιγμή, αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που φαίνεται να έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood και έχει ξεκινήσει να ελαφραίνει το μακιγιάζ της. Βέβαια, είναι γνωστό ότι η Ελένη είναι από τις γυναίκες που μπορεί να βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περιποιείται σε σημαντικό βαθμό την εμφάνισή της, ωστόσο, στην προσωπική της ζωή επιλέγει πάντοτε την απλότητα.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και με την τελευταία της ανάρτηση, στην οποία κοιτά τον καθρέφτη με απόλυτη ηρεμία.

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει διακοπές στο νησί της καρδιάς του και η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την έγκρισή της

https://www.instagram.com/p/C6buwcHPo9D/

«Όταν ωριμάζεις όμορφα»

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση της συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια και χιλιάδες likes. «Χωρίς φίλτρα και είσαι θεά» έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος ακόμα τόνισε «Όταν ωριμάζεις όμορφα». Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα μία πολύ όμορφη γυναίκα που συνεχίζει να διατηρεί την εντυπωσιακή της εμφάνιση με το πέρασμα των ετών, είναι «Η Barbie στα 50», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ένας χρήστης του Instagram κάτω από την ανάρτησή της.

Eντελώς ακομπλεξάριστη με την εικόνα της η Ελένη Μενεγάκη

Η 54χρονη δεν διστάζει να αναρτά δημοσιεύσεις στις οποίες είναι ακόμα και εντελώς αμακιγιάριστη ιδιαίτερα τις περιόδους που βρίσκεται σε διακοπές.

H summer season φαίνεται να ξεκίνησε τέλη Απριλίου για την ίδια, αφού τότε έκανε την πρώτη της ανάρτηση σε vacation mood, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία εικόνα με ένα ροζ μαγιό και μαύρα γυαλιά, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση.

eleni-menegaki.jpg

Σε άλλη δημοσίευσή της, πριν από πέντε ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε να γαληνεύει μπροστά από τον ήλιο, γράφοντας στη λεζάντα «Ήλιε μου».

https://www.instagram.com/p/C6N7mmUt6vv/

Πάντως, η παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με την εμφάνισή της και ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την εικόνα της. Μπορεί με την ίδια ευκολία να αναρτήσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται αψεγάδιαστη (αυτό είναι εύκολο για όλες) αλλά μπορεί και με την ίδια ευκολία να αναρτήσει εικόνες «με την τσίμπλα στο μάτι» ή με κραγιόν στα δόντια. Ξέρει ότι αυτές οι στιγμές δεν καθορίζουν την ομορφιά της, απλώς αποτελούν διαφορετικές εκδοχές της και τις αγκαλιάζει όλες.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @elenimenegaki