Ο χωρισμός της Selena Gomez και οι φόβοι της οικογένειας της μετά την «επανασύνδεση» με τον Justin

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο χωρισμός της Selena Gomez και οι φόβοι της οικογένειας της μετά την «επανασύνδεση» με τον Justin

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από περίπου δύο εικοσιτετράωρα ο χωρισμός της Selena Gomez και του Weeknd. Το ζευγάρι που αγαπήσαμε όσο τίποτα τον τελευταίο χρόνο αποτελεί πλέον παρελθόν και πολύ έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την είδηση. Πριν από μερικούς μήνες συζητούσαμε (μετά από φήμες φυσικά) για γάμους και οικογένεια και το ζευγάρι σκεφτόταν ήδη πως θα χωρίσει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα άρχισε να βγαίνει και πάλι με τον Justin Bieber και παρά το γεγονός πως υπήρξαν ενδείξεις χωρισμού με τον Abel επιλέξαμε να τις αγνοήσουμε. Τελικά το ζευγάρι μας ανακοίνωσε την απόφαση του την Δευτέρα, κάνοντας την Bella Hadid να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση.

Από την άλλη η Selena δεν φαίνεται να το έχει πάρει και πολύ στραβά, αφού που την χάνεις που την βρίσκεις είναι έξω (ή στο σπίτι) με τον πρώην της, Justin Bieber. Και κάπου εδώ έρχεται και η οικογένεια της Selly, η οποία δηλώνει φουλ ανήσυχη γι’ αυτή τους την «επανασύνδεση». Και δεν έχουν και καθόλου άδικο εδώ που τα λέμε, δεν της έχει κάνει και λίγα στο παρελθόν.

Η οικογένεια της ανησυχεί πως πρόκειται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, αν αρχίσει να βγαίνει ξανά με τον Justin. Μάλιστα πρόσωπο από τον στενό της κύκλο ανέφερε στο TMZ: «Η οικογένεια της δεν έχει συγχωρήσει και δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Justin για όσα έχει κάνει στη Selena. Είναι ένας κακός και άγριος άνθρωπος και δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτός από εμάς. Εφ 'όσον μιλάει μ' αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο ασέβεια σε όλους γύρω της, αλλά είναι ασέβεια και για τον εαυτό της».

Selly, λυπόμαστε που θα σε στεναχωρήσουμε και θα σε απογοητεύσουμε, αλλά η οικογένεια σου έχει απόλυτο δίκιο.