Το trick της Kylie Jenner για να διαψεύσει την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το trick της Kylie Jenner για να διαψεύσει την εγκυμοσύνη της

Κι όμως δεν μπορείς να φανταστείς τι έκανε

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Kylie Jenner είναι έγκυος στο παιδί του Travis Scott και ακόμα δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να την επιβεβαιώσει. Θα λέγαμε πως η αρχή έγινε πριν από τρεις ημέρες που η reality star εθεάθη να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό τζετ, προκειμένου να φτάσει στον προορισμό όπου θα γίνονταν τα γενέθλια της μητέρας της Kris Jenner με casual εμφάνιση και αρκετά φουσκωμένη κοιλιά.

Ωστόσο μερικές ώρες αργότερα αντί να την επιβεβαιώσει κάτι που περιμέναμε πως θα έκανε, βγήκε και είπε πως οι εν λόγω φωτογραφίες είχαν υποστεί φώτοσοπ. Και ω του θαύματος τι κάνει τότε η Kylie Jenner για να μας μπερδέψει και να μας αποπροσανατολίσει;

Πήγε για ψώνια στο σουπερμάρκετ και ανάμεσα στις πολλές λιχουδιές που ανέβασε στο snapchat της ότι είχε αγοράσει, να που εμφανίστηκε κι ένα κουτί ταμπόν. Κι ερχόμαστε εμείς και σε ρωτάμε, τι το ήθελε το συγκεκριμένο προϊόν από την στιγμή που είναι έγκυος; Και θα σου απαντήσουμε, τίποτα συγκεκριμένο, απλά να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό.

kylie jenner buy tampons embed

Sorry Kylie, ατύχησες!