Μετά την ατυχία ο γάμος! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και ξάφνιασε τους πάντες

Μετά την ατυχία ο γάμος! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και ξάφνιασε τους πάντες

Πλέον ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους

Σου έχουμε πει πολλές φορές πως στο Hollywood μπορούν να συμβούν πράγματα, που μερικές φορές δεν περνάνε ούτε από το μυαλό σου. Και στην ίδια κατηγορία, ανήκει και το ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο παντρεύτηκε μυστικά και εντελώς ξαφνικά, έπειτα μάλιστα από μία πολύ μεγάλη ατυχία. Η νύφη, την Παρασκευή έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα μεγάλης, αφού της έκλεψαν κοσμήματα αξίας περίπου 165 χιλιάδων δολαρίων.

Φαίνεται όμως πως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα, αφού την επόμενη αμέσως ημέρας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της στο Little Brown Church στο Los Angeles. Ο λόγος για τον -δικό μας- John Stamos και την εγκυμονούσα σύντροφο του Caitlin McHugh, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πραγματοποιώντας το όνειρο τους.

Το 31χρονο μοντέλο πριν από δύο ημέρες βίωσε μία πολύ άσχημη κατάσταση στο Beverly Hills Hotel το βράδυ της Παρασκευής, όμως φάνηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό, έτσι ώστε να επισκιάσει την ευτυχία της και την ημέρα του γάμου της με τον 54χρονο ηθοποιό. Οι δύο stars μάλιστα σε λίγους μήνες θα γίνουν και γονείς, αφού η star περιμένει το πρώτο τους παιδάκι. Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης δημοσιοποίησαν τον Δεκέμβρη στα SAG Awards όταν, στο κόκκινο χαλί ο ηθοποιός έσκυψε και φίλησε την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να τους ζήσουν και να καλωσορίσουν σύντομα το μωράκι τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Πόσος καιρός; George Clooney και Amal Alamuddin σε μία σπάνια εμφάνιση τους μετά από μήνες