Καμία επέμβαση! Η Khloe Kardashian απαντάει στους επικριτές της και στις φήμες περί πλαστικής

Καμία επέμβαση! Η Khloe Kardashian απαντάει στους επικριτές της και στις φήμες περί πλαστικής

Τι συνέβη αυτήν τη φορά;

Αν είσαι μέλος της οικογένειας Kardashian ο συνεχής σχολιασμός είναι δυστυχώς αναπόφευκτος, ακόμη και αν δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Πάντα θα βρεθεί κάτι να συζητηθεί και θα γίνει και μεγάλο θέμα μάλιστα. Και πώς να πας κόντρα στο ρεύμα, όταν ακόμη και απλά το να αναπνέεις ενοχλεί;

Το νέο θέμα που συζητιέται τελευταία και που η Khloe δεν άφησε αναπάντητο, ήταν το ξαφνικό μέγεθος στα χείλη της, το οποίο τελευταία αυξάνεται όλο και πιο πολύ. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως όλοι υπέθεσαν ότι η reality star έκανε κάποια επέμβαση. Την αντίθετη όμως, από αυτήν της αδερφής της Kylie, η οποία αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της.


https://www.instagram.com/p/BlZSuTylBDk

Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η 34χρονη star, ένας/μια fan της έγραψε: «πιστεύω πως είσαι πολύ όμορφη, αλλά τα χείλη σου μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Είναι τεράστια τώρα». Η Khloe φυσικά και πήρε θέση απαντώντας στο σχόλιο: «ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Μεγάλωσαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και ακόμη περιμένω να ξεπρηστούν. Το ίδιο συνέβη και με την μύτη μου, η οποία άπλωσε. Αναρωτιέμαι πόσο χρόνος θα χρειαστεί ακόμη για να επιστρέψουν όλα στην πρότερη κατάστασή τους».

Και αυτήν την φορά θα συμφωνήσουμε μαζί της και θα σου πούμε πως δεν πιστεύουμε ότι έχει κάνει κάποια επέμβαση.
Δες τη φωτογραφία της και τα σχόλια στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το φαρμακερό tweet της αδερφής της Meghan Markle και το καρφί σε εκείνη και την βασιλική οικογένεια