Το φαρμακερό tweet της αδερφής της Meghan Markle και το καρφί σε εκείνη και την βασιλική οικογένεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το φαρμακερό tweet της αδερφής της Meghan Markle και το καρφί σε εκείνη και την βασιλική οικογένεια

Είναι όλοι εκτός ελέγχου

Έχεις ακουστά ένα γνωμικό που λέει ο λαός και αναφέρει «αν ήταν η ζήλεια ψώρα»; Αυτό ακριβώς βιώνει η οικογένεια της Meghan Markle (σ.σ όχι η μητέρα της ) και πραγματικά βρίσκεται εκτός ελέγχου. Από τότε που ο Harry και η Meghan ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έγιναν τα μύρια όσα και όσο η Δούκισσα του Sussex δεν απαντά στις προκλήσεις, τόσο εκείνοι συνεχίζουν.

Μάλιστα μόλις εχθές κυκλοφόρησε μία νέα είδηση που ανέφερε, πως το πρόβλημα υγείας του Thomas Markle και η εγχείρηση που έκανε ήταν όλα σκηνοθετημένα, προκειμένου ο ίδιος να μην παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες.

Δες ακόμη: Σάλος στο παλάτι: Η αποκάλυψη για τον μπαμπά της Meghan Markle, μάλλον θα σε σοκάρει

Τώρα η ετεροθαλής αδερφή της, Samantha, η οποία μεταξύ μας δεν τρέφει αισθήματα αγάπης και συμπάθειας για την Meghan, επιτέθηκε στη Δούκισσα του Sussex μέσω Twitter, γράφοντας: «Το βάρος του θανάτου πάνω σου Megh». Κάνοντας μια ελεύθερη μετάφραση σε αυτό το tweet αντιλαμβανόμαστε, πως ο πατέρας της δεν είναι και πολύ καλά, με την Samantha να λέει πως αν αυτός πεθάνει (από την στεναχώρια;) θα φταίει η Meghan.

Το tweet αυτό, το έκανε η Samantha στο κοινωνικό αυτό δίκτυο, μόλις λίγες ώρες μετά την δήλωση του Thomas Markle, πως θα σταματήσει να μιλάει στα μμε μόλις γίνει και πάλι αποδεκτός από τη κόρη του. Η Samantha μάλιστα δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό το φαρμακερό post, αλλά έριξε ευθύνες σε όλη τη βασιλική οικογένεια, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα, ντροπιαστικά απόμακρη, ψυχρή και ξενέρωτη.

Καταλαβαίνουμε πως το πρόβλημα έχει επεκταθεί αρκετά, μόνο στην μία πλευρά ωστόσο, αφού η Meghan Markle διατηρεί σιγή ιχθύος. Μήπως όμως φταίει το γεγονός πως έχει διαγράψει όλα τα social media account της και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει εκεί έξω;

Διάβασε και αυτό: Ξεπέρασε κάθε όριο! Οι νέες δηλώσεις του Thomas Markle, θα κάνουν τη Meghan έξω φρενών