#SakisChristina Wedding: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έκλεψαν την παράσταση

#SakisChristina Wedding: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έκλεψαν την παράσταση

Ήταν όλοι υπέροχοι

Το σημερινό Σάββατο ανήκει αποκλειστικά και δικαιωματικά (αν μας ρωτάς) στην Χριστίνα Μπόμπα και στον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι σφράγισαν κι επίσημα τον έρωτα τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στη Σίφνο. Όλα ήταν υπέροχα, αν μας διαβάζεις έχεις ήδη δει τη νύφη, το φιλί και την τούρτα τους, και η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας για καιρό.

Δεν αναφερθήκαμε όμως σχεδόν καθόλου στους λαμπερούς καλεσμένους, που έκαναν την μέρα αυτή ακόμη πιο όμορφη με την παρουσία τους. Ανάμεσα σε αυτούς, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, που έλαμψε μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Χριστίνα Κοντοβά και αρκετοί ακόμη.

Εμείς συγκεντρώσαμε σε μία gallery τις εμφανίσεις τους, όπως τις ανέβασαν οι ίδιοι στο Instagram account τους και περιμένουμε να μας πεις την αγαπημένη σου. Φυσικά έχουμε συμπεριλάβει και την αδερφή της νύφης, Ελίνα Μπόμπα, αλλά και την φίλη και σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

Για ρίξε μια ματιά.

Αυτό το είδες;

#SakisChristina: Το πρώτο φιλί του ζευγαριού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Δες την τούρτα γάμου που επέλεξε το ζευγάρι