Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Δες την τούρτα γάμου που επέλεξε το ζευγάρι

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Δες την τούρτα γάμου που επέλεξε το ζευγάρι

Plus: Η εναλλακτική μπομπονιέρα τους

Εδώ και λίγη ώρα ο γάμος Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας Μπόμπα, ανήκει στο παρελθόν, γράφοντας όμως ιστορία. Από το ζευγάρι μέχρι και την μπομπονιέρα, όλα ήταν στην εν τέλεια και δεν μπορούμε να βρούμε ούτε ένα αρνητικό στοιχείο. Το πρώτο φιλί του ζευγαριού ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι εμείς ακόμη προσπαθούμε να «συνέλθουμε» από την τρυφερή στιγμή που είχε πεθερός και γαμπρός.

Καλά όμως όλα αυτά, αλλά γάμος χωρίς τούρτα γίνεται; Φυσικά και όχι, γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε την βρήκαμε και σου την παρουσιάζουμε παρακάτω. Τη δημιουργία της ανέλαβε το ζαχαροπλαστείο Fresh Patisserie, το οποίο έκανε και την ανάρτηση στο Instagram account του.

Φυσικά εκτός από την τούρτα υπήρχε κι ένα candy bar γεμάτο γλυκά, το οποίο σχεδόν έχουμε φάει με τα μάτια μας. Μακαρόν, ταρτάκια, κουφέτα μέσα σε γυάλες, όλα σε λευκό και μπλε χρώμα και όλα υπέροχα.

Πάρε μια γεύση (νοητά τουλάχιστον) στην παρακάτω gallery.

Μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφερθούμε στην εξαιρετικά πρωτότυπη μπομπονιέρα του ζευγαριού, η οποία περίμενε τους καλεσμένους στα πιάτα τους στον χώρο της δεξίωσης, αλλά και για το bar που υπήρχε στην εκκλησία και κέρναγε τους καλεσμένους φρέσκια και δροσερή λεμονάδα.

Δες ακόμη:

#SakisChristina: Το πρώτο φιλί του ζευγαριού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτό είναι το πιο συγκινητικό βίντεο από τον γάμο Μπόμπα-Τανιμανίδη

Here is the bride! Η Χριστίνα Μπόμπα με το νυφικό της είναι μία καλλονή