Όλοι μιλούν για την τραγουδίστρια που παραμορφώθηκε από τις πλαστικές: Οι εικόνες πριν και μετά

Όλοι μιλούν για την τραγουδίστρια που παραμορφώθηκε από τις πλαστικές: Οι εικόνες πριν και μετά

Όλοι απορούν γιατί το έκανε αυτό η 28χρονη ηθοποιός

Οι χτεσινές φωτογραφίες που ανέβασε η ξανθιά τραγουδίστρια στο Instagram μας έκαναν πάλι να απορήσουμε για το τι έχει αλλάξει πάνω της.
Κι η αλήθεια είναι πως η 28χρονη είναι πια αγνώριστη κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τους fans της κι από το Hollywood Life.

Οι fans της σχολίασαν κάτω από τις φωτογραφίες της πως δεν την αναγνωρίζουν, πως το σαγόνι και τα χείλη της δείχνουν διαφορετικά!

Διάβασε ακόμα: Άγριο κράξιμο στην τριάδα του GNTM. Ποια είναι η πιο κακιά από τις τρεις;

O λόγος για την Iggy Azalea την τραγουδίστρια από την Αυστραλία που το 2015 είχε παραδεχτεί πως πείραξε τη μύτη και το στήθος της. Πλαστικοί χειρούργοι του Hollywood Life αναφέρουν πως στις πρόσφατες πόζες της η Iggi φαίνεται να έχει φουσκώσει τα χείλη της, να έχει άλλα ζυγωματικά, το σαγόνι της έχει αλλάξει, η μύτη της έχει ξανα – αλλάξει, μάλλον έχει πραγματοποιήσει ενέσεις μπότοξ ενώ και τα φρύδια της είναι ανεβασμένα πολύ ψηλά.

Και δεν είναι μόνο το πρόσωπο. Οι ειδικοί βλέπουν αλλαγές και στο σώμα, στις καμπύλες, στην κοιλιά, τα οπίσθια και η λίστα δεν τελειώνει. Εσύ, μπορείς να δεις τις φωτογραφίες πριν και μετά παρακάτω και να κρίνεις μόνη σου.