Άγριο κράξιμο στην τριάδα του GNTM. Ποια είναι η πιο κακιά από τις τρεις;

Άγριο κράξιμο στην τριάδα του GNTM. Ποια είναι η πιο κακιά από τις τρεις;

Έχουν αρχίσει και πέφτουν οι μάσκες

Δύο μόνο ημέρες μας χωρίζουν από το νέο επεισόδιο του Next Top Model και όπως καταλαβαίνεις η αγωνία μας έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Κάθε φορά μας δίνει και κάτι καινούργιο, και φυσικά ο λόγος που θέλουμε να το βλέπουμε πιο πολύ είναι η τριάδα φωτιά. Αυτή η κλίκα που ανυπομονούμε για την ώρα και τη στιγμή που θα σπάσει.

Εύη, Μέγκι και Μικαέλα, βγάζουν τόση κακία και χολή που μπορούν να σε εκνευρίσουν ακόμη και με ένα τους βλέμμα. Το θέμα όμως με τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι πως όλες οι υπόλοιπες τις έχουν καταλάβει και προσπαθούν να μην ασχολούνται-εμπλέκονται μαζί τους. Η Αγάπη Ολαγκμπέκι ωστόσο, που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης ξεσκέπασε κάπως την κλίκα αυτή και μας έδωσε και την πιο κακιά από όλες.

Δες και αυτό: Τα extreme κουρέματα στο GNTM "πυροδότησαν" απίθανα σχόλια στο Twitter

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη μαζί με την Βασιλική Καρρά (που δεν κατάφερε να μπει) στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι λίγο ανταγωνιστικές οι συγκεκριμένες τρεις, αλλά πιστεύω λίγο παραπάνω η Μικαέλα. Πιστεύω πως αν δεν ήταν η Μικαέλα, η Εύη και η Μέγκι δεν θα ήταν έτσι. Είναι κάτι σαν τα τσιράκια της. Ρίχνουν πολύ θάψιμο είναι η αλήθεια και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Θέλουν να έρχονται μαζί σου, να μαθαίνουν κάτι για εσένα και μετά να στο γυρίζουν μπούμερανγκ. Γι’ αυτό και εγώ δεν έκανα τόση παρέα μαζί τους».



Όσον αφορά στις αλλαγές των κοριτσιών, απαντώντας σε ερωτήσεις των χρηστών του Twitter, ανέφερε πως ο Ρονάλντο (aka Ειρήνη Ερμίδου) έγινε θεογκόμενα και η Μικαέλα εντελώς τραγική, μοιάζει σαν 45αρα. #σκληρό

Δες ακόμη: GNTM: Η πτώση της Άννας Αμανατίδου και τα πικρόχολα σχόλια, που μας έκαναν έξω φρενών