Το σώμα! Τρεις μήνες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σώμα! Τρεις μήνες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Απίστευτο έτσι;

Έχουν περάσει τρεις μήνες περίπου από την ημέρα που η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και η ατάκα που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε βλέποντας το σώμα της, είναι πως μάλλον δεν γέννησε ποτέ. Ή δεν ήταν ποτέ έγκυος; Ένα από τα δύο τελοσπάντων.

Η Diane Kruger ανέβασε στο Instagram account της, φωτογραφία, στην οποία φοράει μόνο το μπικίνι της, κι ένα σοκ το πάθαμε βλέποντας το αψεγάδιαστο αν μη τι άλλο σώμα της. Η ηθοποιός έβγαλε τον εαυτό της τη στιγμή που ποζάρει στο τζάμι μιας πόρτας και το κορμί της απλά δεν περιγράφεται.

Η κοιλιά της είναι πιο επίπεδη από κάθε άλλη φορά –μα πώς γίνεται να ήταν έγκυος;- ενώ και το υπόλοιπο σώμα της, μας κάνει απλά να μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Δες τη φωτογραφία της ξανά και θα καταλάβεις. Επίσης στη gallery παρακάτω, θα δεις και την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, που ανέβασε στο δικό του Instagram account ο Norman Reedus.

Ο σύντροφος της ηθοποιού μας έδωσε μια ιδέα για την ακρίβεια από την κόρη τους, κάνοντας τη φωτογραφία με τα πατουσάκια της, την καλύτερη που είδαμε στο Instagram σήμερα.