Baby boom alert: Η διάσημη ηθοποιός γέννησε

Baby boom alert: Η διάσημη ηθοποιός γέννησε

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από μερικούς μήνες η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην βγήκε ποτέ να επιβεβαιώσει την είδηση, όμως στην πορεία η ηθοποιός απαθανατίστηκε, πολλές φορές σε έξοδό της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όλοι γνωρίζαμε λοιπόν για την εγκυμοσύνη αυτή και ας μην παραδεχόταν τίποτα ούτε εκείνη ούτε ο σύντροφός της. Και είναι απολύτως δεκτό και αποδεκτό το να θες να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, και αυτό ακριβώς έκανε και η Diane Kruger. Η 41χρονη ηθοποιός έγινε μανούλα και πλέον πλέει στα πελάγη της απόλυτης ευτυχίας. Και το αυτό ισχύει και για τον σύντροφο και αγαπημένο της, Norman Reedus.

Το περιοδικό People επιβεβαίωσε την είδηση της γέννησης, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι, ούτε το όνομά του, ούτε και την ημερομηνία γέννησής του. Το μωράκι αυτό είναι το πρώτο για την Diane Kruger, και το δεύτερο για τον Norman, ο οποίος έχει έναν γιο 19 ετών, τον Mingus, με την πρώην σύντροφό του, Helena Christensen.

Περιμένουμε να μάθουμε σύντομα λοιπόν, τις υπόλοιπες πληροφορίες για το μωράκι του ζευγαριού.

Δες ακόμη: Οι πρώτες φωτογραφίες της star με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός

Με πληροφορίες/φωτογραφίες από τη DailyMail