Kate Middleton: Η γειτόνισσά της και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν έξαλλη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton: Η γειτόνισσά της και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν έξαλλη

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα;

Κι ενώ πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και περιμένουμε τη στιγμή που θα ανακοινωθεί πως η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, νέα δημοσιεύματα θέλουν την Kate Middleton να είναι τρομερά εκνευρισμένη με τα tabloids, τα οποία ισχυρίζονται πως είναι σε κόντρα με άλλο ένα πρόσωπο στη ζωή της.

Όπως ήδη σου είχαμε πει, σύμφωνα με τη Sun, η Kate Middleton φέρεται να είναι τσακωμένη με μία από τις φίλες της στην εξοχή, που ονομάζεται Rose Hanbury. Το συγκεκριμένο tabloid αναφέρει πως η Rose είναι η «αγροτική αντίπαλος» της Kate και πως εκείνη έχει ζητήσει από τον William να την ξεκόψει από τον φιλικό περίγυρό τους.

Ωστόσο, ο royal reporter Richard Kay αναφέρει στη DailyMail πως δεν υπάρχει καμία αλήθεια στο δημοσίευμα αυτό, και πως και οι δύο πλευρές είναι τρομερά αναστατωμένες και στεναχωρημένες που τους καταλογίζεται αυτή η κόντρα. Επιπλέον, αφού κανένα από τα δημοσιεύματα δεν μπόρεσε να προσφέρει στοιχεία για το τι είναι η λεγόμενη διαμάχη, επέλεξαν να το αγνοήσουν και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, μέχρι να μαθευτεί κάτι καινούργιο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr