Kate Middleton: Ο μεγάλος καυγάς με φίλη της που είχε συνδεθεί με τον William

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton: Ο μεγάλος καυγάς με φίλη της που είχε συνδεθεί με τον William

Δεν έφτανε η κόντρα με την Meghan Markle, ήρθε κι άλλη διαμάχη για την Kate

Γνωρίζουμε καλά των κύκλο των κολλητών φιλενάδων της Meghan Markle αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Kate Middleton η οποία φροντίζει να διατηρεί ακόμα και τις φιλίες της σε χαμηλούς τόνους.

Η Kate και ο πρίγκιπας William έχουν έναν κύκλο φίλων στο Norfolk, όπου το πριγκιπικό ζευγάρι έχει το δικό του σπίτι, την κατοικία Anmer Hall την οποία τους δώρισε η ίδια η βασίλισσα στο παρελθόν.

Η Middleton που διατηρούσε μια πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley, φέρεται να είναι πλέον στα μαχαίρια μαζί της.
Όπως αναφέρουν δεκάδες πηγές από την Βρετανία από χθες, ο τσακωμός της 37χρονης Middleton ήταν τόσο μεγάλος με την Rose, που έγινε σούσουρο στα πηγαδάκια του Norfolk.



Ποια είναι όμως η αντίζηλος της Kate, με την οποία έγινε τόσος ντόρος. Η Rose,υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι και τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα 7χρονα δίδυμα Alexander και Oliver και την 1 έτους κόρη τους Λαίδη Iris.

Πάμε τώρα στον καυγά της Kate με την αντίζηλό της και όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με την εφημερίδα SUN η διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν πολύ μεγαλύτερη, απ’ ότι φαντάζονταν όλοι και η κίνηση του William να προσπαθήσει να τα βρουν οι δύο ισχυρές κυρίες δεν είχε αποτέλεσμα.

Αντίθετα, η Middleton ζήτησε απ΄όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο

Υπήρξε μάλιστα περιστατικό, στο οποίο οι γονείς της 35χρονης Rose, Tim και Emma Hanbury βρέθηκαν σε εκδήλωση στο Devon Home και ρωτήθηκαν για την κόντρα με την δούκισσα του Cambridge με την μητέρα της Handbury να γνέφει στον άντρα της να μην μιλήσει και με την ίδια να απαντά πως δεν υπάρχει τίποτα να πουν ή να σχολιάσουν.
Η Kate και ο William είναι γείτονες με την Rose και τον David από το 2014 οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή ενώ άτομα από τον κύκλο των royals αναφέρουν πως ήταν η Middleton εκείνη που ένιωσε να απειλείται από την Rose και να χάνει την επιρροή της, βλέποντας το πάλαι ποτέ μοντέλο ως αντίπαλο.


https://www.instagram.com/p/BvXvsu5hIxf/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading