Naked selfie: Λίγο πριν γεννήσει το πασίγνωστο μοντέλο σε μία πόζα που δεν φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Naked selfie: Λίγο πριν γεννήσει το πασίγνωστο μοντέλο σε μία πόζα που δεν φαντάζεσαι

Δεν φορά ούτε τα απολύτως απαραίτητα

Λίγες εβδομάδες (ή και μέρες) απομένουν στο διάσημο μοντέλο, μέχρι να γεννήσει και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Το 32χρονο plus size model θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, και λίγο πριν γεννήσει αποφάσισε να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο όμως, αφού πόζαρε για μία naked selfie στον καθρέφτη του σπιτιού της. Και όταν λέμε naked, εννοούμε τελείως γυμνή, δεν φορούσε καν ούτε τα απολύτως απαραίτητα. Και με αυτή της τη φωτογραφία ευχήθηκε για το Thanksgiving στους Instagram-ικούς της φίλους. Η Ashley Graham δεν νοιάζεται καθόλου για το τι θα πει ο κόσμος, και αυτό φάνηκε ολοκάθαρα, από την φωτογραφία που ανέβασε.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς να φοράει τίποτα απολύτως (καλύπτοντας ωστόσο τα επίμαχα σημεία της) η 32χρονη Ashley μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, δείχνοντας ταυτόχρονα απίστευτα όμορφη και πάρα πού ήρεμη. Δείχνει τρομερά απελευθερωμένη (μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές) και πιστεύουμε πως περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδάκι.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.