Ο πατέρας της Meghan Markle τη «σέρνει» στα δικαστήρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πατέρας της Meghan Markle τη «σέρνει» στα δικαστήρια

Και όχι δεν είναι πλάκα

Το θέμα Megxit έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο, που μόνο ευχάριστο δεν είναι για το royal ζευγάρι που αγαπήσαμε. Πέρυσι (aka κάπου τον Οκτώβριο) ο Harry και η Meghan Markle κινήθηκαν νομικά εναντίον της Mail on Sunday που δημοσίευσε το γράμμα που είχε στείλει η Meghan στον πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της με τον Harry τον Μάιο του 18’.

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε ένα θέμα λέγοντας πως είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει και το έκανε και πως φυσικά θα πάνε σε αντιδικία. Το χειρότερο όλων ωστόσο είναι πως ο πατέρας της Meghan Markle τη σέρνει στα δικαστήρια, αφού σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ο πατέρας της είναι μέλος της υπερασπιστικής γραμμής της Mail on Sunday.

Η βρετανική εφημερίδα θα υποστηρίξει ότι η δημοσίευση της επιστολής ήταν νόμιμη καθώς υπάρχει ένα «τεράστιο και νόμιμο» δημόσιο συμφέρον των βασιλικών και των «προσωπικών τους σχέσεων». Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Thomas να κληθεί να καταθέσει στην υπόθεση εναντίον της κόρης του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, πιστεύουν ότι ο Thomas «είχε ένα βαρύ και αναφαίρετο δικαίωμα να πει την δική του εκδοχή για το τι συνέβη μεταξύ του ίδιου και της κόρης του, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επιστολής», αναφέρει το δημοσίευμα. Η σχέση του Thomas και της δούκισσας Meghan αποτέλεσε το επίκεντρο ενός τόνου κερδοσκοπίας μετά την δημοσιοποίηση των προβλημάτων τους στο κοινό.

Poor Meghan!