Επίθεση άνευ προηγουμένου στη Meghan Markle: Η βρετανική εφημερίδα κατακεραυνώνει τη δούκισσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επίθεση άνευ προηγουμένου στη Meghan Markle: Η βρετανική εφημερίδα κατακεραυνώνει τη δούκισσα

Η βρετανική εφημερίδα πέρασε στην αντεπίθεση

Έχεις ακουστά τη γνωστή παροιμία «ενός κακού μύρια έπονται»; Εμ, αυτό ακριβώς συνέβη με την ανακοίνωση παραίτηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τα royal καθήκοντά τους. Η απόφαση του ζευγαριού άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, και όποιοι είχαν κάτι εναντίον της δούκισσας βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν.

Παράδειγμα η Mail on Sunday, η οποία πέρασε στην αντεπίθεση και υποστήριξε πως είχε κάθε δικαίωμα να δημοσιεύσει το γράμμα που έστειλε η Meghan Markle στον πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018. «Κάναμε πολύ καλά που το δημοσιεύσαμε», είπε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Τον περασμένο Οκτώβρη Harry και Meghan κινήθηκαν εναντίον των βρετανικών tabloids, καταθέτοντας αγωγή για «αμείλικτη προπαγάνδα» με αναφορές στο οικογενειακό του παρελθόν και τον διασυρμό που είχε βιώσει η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. «Υπάρχει τεράστιο και νόμιμο δημόσιο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν στη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις των μελών της», ανέφερε το νομικό τμήμα της εφημερίδας, απαντώντας στη μήνυση που έκαναν σε βάρος της ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Η Mail on Sunday μάλιστα απέρριψε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της και δήλωσε ότι έχει αποδείξεις από την πλευρά του Thomas Markle, τις οποίες προφανώς και θα χρησιμοποιήσουν εναντίον της δούκισσας, και υπέρ της εφημερίδας.