Meghan Markle: Ξεμπρόστιασε τον πατέρα της με ένα 5σέλιδο γράμμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Ξεμπρόστιασε τον πατέρα της με ένα 5σέλιδο γράμμα

Απίστευτα πράγματα

Έχουν περάσει εννέα μήνες από την ημέρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το σημαντικότερο θέμα εκείνης της ημέρας, ηταν ότι ο πατέρας της δεν έδωσε το παρών στον γάμο της κόρης του, προκειμένου να τη συνοδέψει στην εκκλησία και στο πλευρό του καλού της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε με δημοσίευμα στα tabloids πως έπαθε καρδιακή προσβολή και γι’ αυτό δε μπόρεσε να ταξιδέψει.

Οι φίλοι της Meghan Markle ισχυρίστηκαν πως η Δούκισσα του Sussex αμέσως μετά τον γάμο της έστειλε ένα γράμμα στον πατέρα της επειδή δεν πήγε στον γάμο της και τώρα εκείνος επιβεβαιώνει την κίνηση της. Ο Thomas Markle έδωσε στη δημοσιότητα το 5σέλιδο γράμμα της κόρη του, στο οποίο εκείνη απλά τον ξεμπρόστιασε.

«Μπαμπά, με βαριά καρδιά σου γράφω αυτό το γράμμα, γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξες να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι, κλείνοντας τα μάτια σου στον πόνο που προκαλείς», έγραφε αρχικά η 37χρονη στο σημείωμα που δημοσιεύθηκε από την Daily Mail. «Οι ενέργειές σου μου έχουν σπάσει την καρδιά σε ένα εκατομμύριο κομμάτια - όχι μόνο επειδή έχεις προκαλέσει περιττό και αδικαιολόγητο πόνο, αλλά γιατί επιλέγεις να μην πεις την αλήθεια καθώς έχεις βολευτεί σε αυτό. Κάτι που δεν θα καταλάβω ποτέ.

Αν με αγαπάς, όπως λες στον Τύπο, σε παρακαλώ σταμάτα. Επίτρεψέ μας να ζήσουμε ειρηνικά τη ζωή μας. Σε παρακαλώ σταμάτα να λες ψέματα, σταμάτα να δημιουργείς πόνο, σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τη σχέση μου με τον σύζυγό μου. Συνειδητοποιώ ότι βρίσκεσαι τόσο πολύ βαθιά σε αυτό το λαγούμι που αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει διέξοδος, αλλά αν κάνεις μια παύση νομίζω ότι θα δεις, ότι το να ζεις με καθαρή συνείδηση είναι πιο πολύτιμο από οποιαδήποτε πληρωμή στον κόσμο.

Έχεις πει στον Τύπο ότι με κάλεσες να μου πεις πως δεν θα έρθεις στο γάμο - αυτό δεν συνέβη επειδή δεν με πήρες τηλέφωνο ποτέ. Σε έχω αγαπήσει, σε έχω προστατεύσει και σε έχω υπερασπιστεί, προσφέροντάς σου οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη μπορούσα και ανησυχώντας για την υγεία σου. Έτσι, την εβδομάδα του γάμου να μαθαίνω από τα media πως έπαθες καρδιακή προσβολή ήταν τρομακτικό. Τηλεφώνησα και σου έστειλα μηνύματα. Σε παρακαλούσα να δεχτείς βοήθεια - εμείς στείλαμε κάποιον στο σπίτι σου ... και αντί να μου μιλήσεις να αποδεχτείς αυτή ή κάποια βοήθεια, σταμάτησες να απαντάς στο τηλέφωνό και επέλεξες να μιλάς μόνο στα tabloids».

Αυτά έγραψε η Meghan Markle, αφήνοντας μας πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε ποτέ τη Δούκισσα να κάνει κάτι τέτοιο και έχουμε αλήθεια σοκαριστεί. Έπρεπε να του μιλήσει και το έκανε. Τι έχει να πει το παλάτι γι’ αυτό το γράμμα άραγε;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr