Δανάη Λιβιεράτου: Η καραντίνα της πάει, δες την απίθανη πόζα της στον καθρέφτη

Δανάη Λιβιεράτου: Η καραντίνα της πάει, δες την απίθανη πόζα της στον καθρέφτη

Η Δανάη φοράει σορτσάκι και μας τρελαίνει

Δύο λέξεις ακούς πολύ συχνά την τελευταία εβδομάδα, την καραντίνα και τον κορονοϊό. Και αν θες να σταματήσεις να τις ακούς τότε καλά θα κάνεις να κάτσεις μέσα στο σπίτι σου και να μην κάνεις άσκοπες μετακινήσεις. Με τον τρόπο αυτό θα περιοριστεί η διασπορά και σε λίγο καιρό θα μπορείς και πάλι να βγαίνεις κανονικά έξω.

Η Δανάη Λιβιεράτου ακολουθεί πιστά την εντολή αυτή και μόλις μας έδειξε με μια απίστευτη πόζα στον καθρέφτη της, πως περνάει την καραντίνα στο σπίτι της. Και θα λέγαμε πως η καραντίνα της πάει, αφού η Δανάη φόρεσε το σορτσάκι της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της σε μορφή story και μας έδειξε όχι τόσο πως περνάει, αλλά πως ντύνεται μέσα στο σπίτι εν όψει καραντίνας. Και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι είναι κούκλα και κορμάρα φυσικά.

Με ένα κοντό σορτσάκι κι ένα φανελάκι σε μαύρες αποχρώσεις, η Δανάη μας έδειξε πως μπορείς να είσαι στυλάτη και μέσα στο σπίτι. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers ροζ λεοπάρ καλτσάκια (αυτά έκαναν τη διαφορά αν μας ρωτάς) και γυαλιά ηλίου. Αυτό ήταν το look της Δανάης κι από εμάς παίρνει άριστα.

Μήπως να το αντέγραφες κι εσύ που κάθεσαι σπίτι και βαριέσαι; Ιδανικό για μία βόλτα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου να πάρεις λίγο αέρα, δε νομίζεις;