Μενεγάκη: Αυτός είναι ο καλεσμένος-έκπληξη στη σημερινή, τελευταία εκπομπή

Μενεγάκη: Αυτός είναι ο καλεσμένος-έκπληξη στη σημερινή, τελευταία εκπομπή

Η ανάρτηση στο Instagram. 

Ως γνωστόν σήμερα, θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και όπως έχει η ίδια ανακοινώσει για τον επόμενο χρόνο θα απέχει από την τηλεόραση προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένεια και τον εαυτό της. Η γυναίκα που έγραψε τηλεοπτική ιστορία όχι μόνο με τις εκπομπές αλλά και με την πληθωρική της παρουσία, το έντονο ταπεραμέντο και την αμεσότητά της, η γυναίκα που τα τελευταία 30 χρόνια είχε καθημερινή και αδιάκοπη τηλεοπτική παρουσία, σήμερα θα χαιρετίσει το κοινό της για τελευταία φορά!

Αναμενόμενο φυσικά, όλοι να βρίσκονται σε επιφυλακή μιας και είτε είσαι φαν είτε όχι, οφείλεις να αναγνωρίσεις στην Ελένη Μενεγάκη, ότι στον τομέα της, δύσκολα θα υπάρξει άλλη που θα μπορέσει να την ανταγωνιστεί.

Η σημερινή εκπομπή λοιπόν, θα είναι διαφορετική, επετειακή και αναμφίβολα φορτισμένη. Και μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το πώς θα κυλήσουν οι τελευταίες τρεις ώρες της Ελένης στον αέρα του ALPHA, ένας καλεσμένος-έκπληξη έγινε γνωστός και μάλιστα μέσα από το Instagram account της συζύγου του.

Δες στην παρακάτω gallery ποιος θα βρεθεί στο πλατό μαζί με την Ελένη: