Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι καταπληκτικές διακοπές της στη Σαντορίνη (photos+vid)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι καταπληκτικές διακοπές της στη Σαντορίνη (photos+vid)

Πανέμορφο υλικό από το νησί

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που οι άνθρωποι κατεξοχήν επιλέγουν για να κάνουν τις διακοπές τους. Είναι που βγάζει αυτό το πιο ήσυχο του καλοκαιριού κι αυτό που η αγαπημένη εποχή έρχεται στο τέλος της για να ακολουθήσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας και γενικά να αρχίσει από την αρχή η χρονιά. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει όπως και να έχει, αλλά και μόνο που φεύγει το καλοκαίρι μία νοσταλγία δημιουργείται.

Οι διάσημοι, λοιπόν, θα επιλέξουν αυτόν τον μήνα για τις διακοπές τους και καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι θα μοιραστούν μαζί μας κάθε στιγμή από τις υπέροχες εξορμήσεις τους στα νησιά της Ελλάδας. Άλλωστε, το περιμένουμε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη φάση των διακοπών της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και, αφού πρώτα είδαμε τις υπέροχες λήψεις από τη Μύκονο, σειρά είχε η όμορφη Σαντορίνη. Η παρουσιάστρια δείχνει να περνάει υπέροχα με τον καλό της και κάθε φωτογραφία στο προφίλ της είναι μία ακόμα απόδειξη αυτού.

Η Σαντορίνη, πάντως, φαίνεται να είναι πιο ειδυλλιακή από ποτέ μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ και τα βίντεο που είδαμε να ανεβαίνουν στον προσωπικό λογαριασμό της Ευρυδίκης στο Instagram και ο έρωτάς της με τον Βασάλο θα σε κάνει να τους αγαπήσεις λίγο περισσότερο.