Ευχάριστα νέα: Οι δύο stars έγιναν γονείς

Ευχάριστα νέα: Οι δύο stars έγιναν γονείς

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ναι, μόλις μάθαμε τα ευχάριστα για την Katherine Schwarzenegger και τον σύζυγό της Chris Pratt και η χαρά μας δεν κρύβεται! Φαντάσου, αν έχουμε ενθουσιαστεί εμείς με τα νέα, πόσο ενθουσιασμένοι θα είναι εκείνοι. Καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί και αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα νέα της ημέρας. Πώς μάθαμε για τη γέννηση του μωρού; Ο αδερφό της Katherine, Patric, έβαλε το χεράκι του!

Ο Patric επιβεβαίωσε τη γέννηση του νέου μέλους του ζευγαριού στο ΕΤ την Κυριακή, ενώ βρισκόταν για αγορές στη Santa Barbara, στη Καλιφόρνια. Αν και δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού αλλά και την ακριβή ημερομηνία γέννησης, οι γονείς Maria Shriver και Arnold Schwarzenegger, καθώς και τα υπόλοιπα αδέλφια της Schwarzenegger, επισκέφτηκαν την κατοικία της Katherine και του Chris την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την πηγή του ET, ο Chris φέρεται να εμφανίστηκε σε νοσοκομείο της Santa Monica την Παρασκευή. Τα νέα της εγκυμοσύνης της Katherine πάντωςήρθαν μόλις 10 μήνες μετά το γάμο της με τον Chris, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

Η εγκυμοσύνη της Katherine επιβεβαιώθηκε από τη μητέρα της την 1η Μαΐου, όταν ο Pratt εμφανίστηκε ως καλεσμένος στη σειρά Instagram Live #HomeTogether. Λες να μάθουμε και το φύλο του μωρού μέσα από κάποιο Instagram Live; Αν και είναι το πρώτο παιδί της Schwarzenegger με τον Pratt, ο ίδιος έχει άλλον έναν γιο με την πρώην του Anna Faris, τον ποίο φυσικά και λατρεύει.