Η πρώτη φωτογραφία της star με φουσκωμένη κοιλίτσα επιβεβαιώνει τις φήμες εγκυμοσύνης

Η πρώτη φωτογραφία της star με φουσκωμένη κοιλίτσα επιβεβαιώνει τις φήμες εγκυμοσύνης

Και κάπως οι φήμες δεν είναι πια φήμες

Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε μια είδηση που ήθελε τον πασίγνωστο ηθοποιό και πρωταγωνιστή των Avengers να γίνεται μπαμπάς για δεύτερη φορά. Ωστόσο αποδείξεις δεν υπήρχαν αρκετές και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, ούτε όμως και διέψευσε την είδηση αυτή αφήνοντάς μα κατά κάποιο τρόπο στο σκοτάδι.

Μια φωτογραφία όμως της star να βγάζει βόλτα τον σκύλο της, ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει την είδηση, και να μας δείξει πως είναι πράγματι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η κοιλίτσα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι, πως ήταν πρησμένη.

Ο λόγος για την Katherine Schwarzenegger, η οποία εθεάθη σε μία καθημερινή έξοδό της με τον σκυλάκο της, δείχνοντάς μας παράλληλα την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο Chris Pratt θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, μια κι έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Anna Faris.

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδάκι μαζί. Απίστευτη είδηση έτσι; Είναι σημαντικό βέβαια να αναφέρουμε πως και πάλι κανένας από τους δύο δεν έχει δηλώσει κάτι σχετικά με το χαρμόσυνο αυτό νέο, σύντομα όμως θα γίνει και αυτό.