Παντρεύτηκαν πέρσι και φέτος θα γίνουν γονείς! Πανευτυχής ο μπαμπάς της νύφης

Παντρεύτηκαν πέρσι και φέτος θα γίνουν γονείς! Πανευτυχής ο μπαμπάς της νύφης

Τι πιο όμορφο να ακούσεις από αυτό;

Μια εγκυμοσύνη είναι πάντα ένα ευχάριστο νέο και γεγονός για το εκάστοτε ζευγάρι. Πόσο μάλλον όταν αυτό το ζευγάρι είναι από τα αγαπημένα μας στο Hollywood. Ο διάσημος ηθοποιός των Avengers που λατρέψαμε για το χιούμορ του και τις ατάκες του θα γίνει μπαμπάς, κι αυτό μεταδίδουν πολλές και διάφορες πηγές του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Chris Pratt και την Katherine Schwarzenegger, με την οποία παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 σε μία πολύ ιδιαίτερη και σεμνή τελετή στο Montecito της Καλιφόρνια. Ο Chris Pratt μέχρι το 2017 ήταν παντρεμένος με την Anna Faris, με την οποία έχει αποκτήσει κι έναν γιο.

Αν τα δημοσιεύματα ισχύουν αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για τον ηθοποιό που όλες ερωτευτήκαμε λίγο μέσα από τις ταινίες της Marvel. Μία πηγή μάλιστα ανέφερε στο περιοδικό People πως οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους κατά ένα μέλος ακόμη και ο 7χρονος Jack θα αποκτήσει αδερφάκι.

Δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ακόμη κανένας από τους δύο την όμορφη αυτή είδηση, και κάτι μας λέει πως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο Arnold Schwarzenegger πάντως πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει παππούς.