Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Καγιά: «Δεν έχω ασχοληθεί, όπου δεν χωράω φεύγω»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Καγιά: «Δεν έχω ασχοληθεί, όπου δεν χωράω φεύγω»

Η δήλωση της Ηλιάνας που μας εξέπληξε

Από τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model ένα ερώτημα πλανάται συνεχώς. Τι συνέβη μεταξύ της ίδιας και της Βίκυς Καγιά, εάν τσακώθηκαν και τι είναι αυτό που έχει ειπωθεί. Η Ηλιάνα εχθές βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου και μίλησαν για όλα. Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τη δουλειά της, το GNTM, την προσωπική της ζωή, αλλά και την «κόντρα» της με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων πω πάντα διαχωρίζει τα προσωπικά από τα επαγγελματικά της, συνεπώς δεν την έχει επηρεάσει με κάποιον τρόπο στη ζωή της, αυτό που συνέβη με τη Βίκυ Καγιά. Βέβαια όπως η ίδια ανέφερε δεν έχει υπάρξει τσακωμός, απλά δεν βρίσκονται πια όπως παλιά που ήταν κάθε μέρα μαζί και αυτό κάπως έχει δημιουργήσει αποστάσεις.

Όσον αφορά στην κόντρα της με την παρουσιάστρια και κριτή του Greece’s Next Top Model, η Ηλιάνα ανέφερε πως δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την παρεξήγηση που φάνηκε να δημιουργείται. «Ό,τι και αν υπήρχε, όπως και να έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα, όπου δεν χωράω φεύγω και είμαι μια χαρά», είπε η Ηλιάνα στην αρχή.

Στη συνέχεια η Σταματίνα τη ρώτησε αν την πλήγωσε όλη αυτή η κατάσταση με την Ηλιάνα να δίνει μια απάντηση που ίσως δεν ήσουν τόσο προετοιμασμένη να ακούσεις.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.