Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor:  Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, χαρίζοντας στους Κόκκινους μια τεράστια νίκη!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μπλε ομάδα κατάφερε και επικράτησε της Κόκκινης Ομάδας και κέρδισε την ασυλία με 10-9. Ήταν ένας τρομερός αγώνας, με τον Μπάρτζη να προλαβαίνει τον Μπόγδανο παρότι ήταν αρκετά μπροστά στην αρχή της μονομαχίας.

Ο πρώτος αγώνας μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν περίεργος για όλους καθώς ψυχολογικά δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι έπαιζαν αντίπαλοι με τους φίλους τους. Κόστισε ιδιαίτερα για το Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Τριαντάφυλλος. Ο μόνος συμπαίκτης του που δεν τον ψήφισε ήταν ο Αλέξης Παππάς, που ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Όπως είπε και ο ίδιος και επιβεβαίωσαν και οι συμπαίκτες του, ο ίδιος ο «Ντάφυ» ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν καθώς τραυματίστηκε ξανά και για το καλό της ομάδας θα έπρεπε να ήταν υποψήφιος.

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε ένα παράξενο αγώνισμα μέσα στην θάλασσα, που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια. Οι παίκτες έπρεπε να ανέβουν την σκάλα στη θάλασσα και στη συνέχεια να πάρουν κάτι μπάλες από την κορυφή, να τρέξουν στην στεριά και να τις βάλουν μέσα σε μεγάλα καλάθια. Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να σπάσει το σερί των Μπλε και να πάρει την δεύτερη ασυλία με 10-5. Μετά από καιρό τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Έτσι οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Κόρο.



Στη συνέχεια, στο σημερινό συμβούλιο του νησιού oι δύο υποψήφιοι από την Μπλε ομάδα είναι η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος, τον οποίο ψήφισε ο Κόρο. Ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσε τον Αλέξη Παππά για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για την Κόκκινη ομάδα.