Dancing with the stars: Αποκλειστικό! Πότε κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show με τη Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Μπούσιου
Dancing with the stars: Αποκλειστικό! Πότε κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show με τη Βίκυ Καγιά

Με Λάμπρο Φισφή στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά. Η μεγάλη διαφορά του λαμπερού show του Star.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το νέο, ανανεωμένο Dancing with the stars. H ημερομηνία και η ώρα έχουν ήδη αποφασιστεί!

Την Κυριακή, τελικα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 21.00 κάνει -σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr- πρεμιέρα το show του Star που περιμένουν όλοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα έχει πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες.

Ρόλο έκπληξη στο πλευρό της Βίκυς Καγιά που θα το παρουσιάζει θα έχει ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής. Πάμε να δούμε όμως όλες οι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζεις για το φετινό show που αναμένεται να κερδίζει τους τηλεθεατές από τον ερχόμενο μήνα.

Η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και οι τρυφερές στιγμές με τον Ηλία Κρασσά

Τα 4 πρόσωπα της κριτικής επιτροπής

Με προσδοκία να είναι το μεγαλύτερο και πιο άρτιο σε επίπεδο παραγωγής show της ελληνικής τηλεόρασης καταφθάνει το Dancing with the stars με τα 16 ζευγάρια που ήδη έχουν ανακοινωθεί να βρίσκονται σε εντατικές πρόβες από τα τέλη του καλοκαιριού.

FISFIS DANCING

Ο Λάμπρος Φισφής θα βρίσκεται στο green room κοντά τους για τον σχολιασμό, ο οποίος με την εμπειρία του ως ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αλλά και με το χιούμορ ως μεγάλο του ταλέντο θα δώσει έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο show. Η μόνη του εμπειρία από τον χορό; Οι τρεις μήνες που κατά το παρελθόν έκανε μπαλέτο!

Η μεγάλη διαφορά στους κριτές

Οι 4 της κριτικής επιτροπής δεν θα είναι γνωστά πρόσωπα της showbiz όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αντίστοιχα project. 'Έχουν εξειδίκευση και βαθιά γνώση του χορού, είναι επαγγελματίες και σκοπεύουν από άγνωστα μέχρι στιγμής τηλεοπτικά πρόσωπα, να γίνουν οι αγαπημένοι μας.

Ας τους γνωρίσουμε

Στέφανος Δημουλάς

Είναι απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού της Σκωτίας με bachelor στον μοντέρνο χορό και με διεθνείς συνεργασίες στο ενεργητικό του.


https://www.instagram.com/p/CTeUPS3qnWA

Μαρίνα Λαμπροπούλου

Έχει το χορό στο...αίμα της από μικρή ηλικία. Είναι δασκάλα χορού, χορογράφος και pilates instructor και την έχουμε γνωρίσει από αρκετές ελληνικές θεατρικές παραγωγές. Γνώριμο μας τηλεοπτικό πρόσωπο από την εποχή του “3-2-1” στον Αnt1.


https://www.instagram.com/p/CTwGhTNM7LR

'Έλενα Λιζάρδου

Είναι η μοναδική Ελληνίδα εξετάστρια ερασιτεχνικών και επαγγελματικών πτυχίων χορού του IDTA. (IDTA international dance teachers Association. Διεθνής σύλλογος καθηγητών χορού). Είναι δασκάλα χορού τα τελευταία 20 χρόνια με τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο.


https://www.instagram.com/p/CRJ8QmzMfR1

Jason Roditis

Είναι πρωταθλητής ballroom και latin ενώ τα τελευταία χρόνια είναι κριτής σε διεθνείς διοργανώσεις και Λέκτορας στην Κίνα, την Αυστραλία, το Λονδίνο και την Αμερική. Έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του Galaxy Of Stars & Galaxy of Fame στο Χονγκ Κονγκ. Είναι διδάσκων σύμβουλος χορού στο Παγκοσμίου φήμης Beijing Dance Academy της Κίνας και Επίτιμος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Beijing Ballroom Dance Troupe. Έχει δουλέψει με τον καταξιωμένο χορογράφο του West End, Sir Anthony Van Last.


https://www.instagram.com/p/CI8ln3UAcp2

Εν αναμονή λοιπόν...