Η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και οι τρυφερές στιγμές με τον Ηλία Κρασσά (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και οι τρυφερές στιγμές με τον Ηλία Κρασσά (photos)

Το ζεύγος παρευρεύθηκε στο 78ο Φεστιβάλ Βενετίας και δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Βίκυ Καγιά στο 78ο Φεστιβάλ Βενετίας. Το μοντέλο-παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη ως ambassador γνωστού οίκου μόδας και παρευρεύθηκε στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Το ταξίδι στη Βενετία και το τρυφερό φιλί

kagia krassas

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να απολαύσουν τη μαγευτική Βενετία. Απόλυτα κομψοί και εμφανώς ευδιάθετοι περπάτησαν αργότερα στο red carpet και μαγνήτισαν τα βλέμματα. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε total black σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Ο Ηλίας Κρασσάς φόρεσε σκούρο μπλε κοστούμι ενώ δεν σταματούσε να κρατά από τη μέση την λαμπερή σύζυγό του.

Βίκυ Καγιά: Οι πόζες με μαγιό στην παραλία έκαναν μέχρι και τον Καράβα να σχολιάσει

https://www.instagram.com/p/CTiIZO3KRgB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 7η επέτειος γάμου

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα το ζευγάρι γιόρτασε 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Ηλία Κρασσά στο Παρίσι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρίσι, στις 18 Ιουλίου 2014, σε έναν ξαφνικό και απόλυτα μυστικό γάμο από όπου το μοντέλο έχει μοιραστεί ελάχιστες φορές φωτογραφικό υλικό.

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στη Βενετία.