Η Kim Kardashian για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας - Οι συμβουλές του West

Ιωάννα Τζανή
Η Kim Kardashian για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας - Οι συμβουλές του West

Η Kim Kardashian υποστηρίζει πως δεν έχει αγχωθεί καθόλου και θα είναι «πολύ εύκολο» για εκείνη.

Μια ακόμη έκπληξη μας ετοίμαζει η Kim Kardashian, αφού θα βρεθεί στη θέση παρουσιάστριας του Saturday Night Live για μια εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσουμε τη 40χρονη να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή και έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε αν θα το κάνει να φαίνεται τόσο απλό όσο η ίδια υποστηρίζει.

Στο πρώτο teaser της εκπομπής, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Kim εμφανίζεται μαζί με την Cecily Strong και την τραγουδίστρια Halsey, που θα είναι η προσκεκλημένη του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου 2021.

«Γεια σας, είμαι η Kim Kardashian West και παρουσιάζω το Saturday Night Live για αυτή την εβδομάδα, με καλεσμένη τη Halsey», είπε αρχικά η διάσημη επιχειρηματίας.


https://www.instagram.com/p/CUtHv3EFFPy

Τέλος τα παιδιά για την Kim Kardashian: Η απόφαση που πήρε

«Ω Θεέ μου, αυτή η τρελή σκέψη μου ήρθε μόλις τώρα... Θα πρέπει να ξεκινήσουμε τη δική μας ομάδα κοριτσιών;», ρώτησε η 37χρονη Strong, με την 27χρονη Hasley να απαντά: «Σίγουρα όχι».

Η Kardashian με τη σειρά της σχολίασε: «Είπαμε ήδη όχι όταν το ρώτησες στα παρασκήνια».

Αμέσως μετά, η Strong ρώτησε την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του «Keeping Up with the Kardashians» αν έχει αγχωθεί για την παρουσίαση του μουσικοχορευτικού show, με εκείνη να απαντά με άνεση:

«Γιατί να αγχωθώ; Δε χρειάζεται να γράφω εγώ τα λόγια στο stand up comedy, σωστά; Ούτε χρειάζεται να απομνημονεύσω τα λόγια μου».



«Όχι, θα υπάρχουν cue cards», ανέφερε η τραγουδίστρια και η Kim ρώτησε με χιούμορ:

«Κανείς δε θα φαίνεται τόσο καλός όσο εγώ, σωστά;», με την Strong να τη διαβεβαιώνει πως όχι. Έτσι η τηλεπερσόνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι... «θα είναι πολύ εύκολο».

Η Kim Kardashian θέλει να εντυπωσιάσει και ο Kanye West τη συμβουλεύει

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς έτσι και μάλλον η Kim Kardashian το «παίζει» άνετη, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Μια πηγή αποκάλυψε στο αμερικανικό PEOPLE ότι η star ένιωθε πολύ μεγάλη πίεση και άγχος καθώς πλησίαζε η μεγάλη στιγμή.

«Είναι και αγχωμένη και ενθουσιασμένη», ανέφερε η πηγή. «Είναι μια τεράστια ευθύνη για εκείνη. Παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της παρουσίασης».


https://www.instagram.com/p/CUp_MizluRF

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Kardashian συζήτησε με τον Kanie West γι αυτό το επαγγελματικό της βήμα, προκειμένου να ακούσει τις συμβουλές του.

Μπορεί οι δυο τους να χώρισαν επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ωστόσο εκείνη συνέχισε να υποστηρίζει δημόσια τον ράπερ, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής της στο Soldier Field του Chicago για το άλμπουμ του 44χρονου, Donda.

Η Kim Kardashian φοράει νυφικό και ο Ye (aka Kanye West) αυτοπυρπολείται on stage! (video)

Η πηγή είπε επίσης ότι «ο Kanye της δίνει συμβουλές. Η Kim αισθάνεται μεγάλη πίεση. Θέλει να εντυπωσιάσει το κοινό».

Να σου θυμίσουμε πως το γεγονός ότι η Kim Kardashian θα παρουσιάσει το Saturday Night Live, ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, λίγο πριν την πρεμιέρα της 47ης τηλεοπτικής σεζόν του show, που ήταν στις 2 Οκτωβρίου.

Cover photo: @kimkardashian