Η Kim Kardashian φοράει νυφικό και ο Ye (aka Kanye West) αυτοπυρπολείται on stage! (video)

Η Kim Kardashian φοράει νυφικό και ο Ye (aka Kanye West) αυτοπυρπολείται on stage! (video)

Χωρισμός, αλλαγή ονόματος και τώρα η Kim με νυφικό πάνω στο stage.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Kim Kardashian με τον Kanye West -Ye-, όλα τα φώτα στράφηκαν ξανά πάνω στο ζευγάρι όταν ο ράπερ αποφάσισε να αλλάξει και επίσημα το όνομά του σε «Ye».

Δεδομένου ότι η πρώην σύζυγός του δεν άλλαξε -και μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει- το δικό της όνομα και κράτησε το «West», η ερώτηση ήταν πώς θα σκεφτόταν να πράξει με τη νομική πια αλλαγή του ονόματος του Kanye. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις με αυτήν την κοινή επωνυμία -Kardashian West-, οπότε ήταν προς το συμφέρον της Kim ο Kanye να αλλάξει το δικό του όνομα, ώστε να μην μπορεί να διεκδικεί από τα κέρδη.

Η Kim Kardashian θα κρατήσει το επίθετο του Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

https://www.instagram.com/p/CTEPb7AMAJ7

Η στήριξη της Kim

Κόντρα σε οποιαδήποτε υποψία για κάτι το διαφορετικό, η Kim συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Kanye σε κάθε του βήμα, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα το βράδυ της Πέμπτης στο Soldier Field του Chicago για το Donda event. Η Kim φόρεσε ένα νυφικό και εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό δείχνοντας ότι τον στηρίζει ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/CTEQs-ElKqM

Το νυφικό

Πρόκειται για ένα νυφικό Balenciaga Couture με επιβλητικό πέπλο, το οποίο η Kim φόρεσε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «No Child Left Behind», που ήταν και το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/CTESnCWFZRo

Το πώς μπορεί να το είδε ο Ye είναι ένα άλλο θέμα. Όπως και να το κάνεις, το σκηνικό ήταν μία αναπαράσταση γάμου -αυτού που έχει τελειώσει-.



Πληροφορίες, πάντως, θέλουν ότι παρά την ένθερμη στήριξη που δείχνει στον πατέρα των παιδιών της, οι δυο τους δεν είναι μαζί και δε θα τα ξαναβρούν. Ωστόσο, είναι και θα είναι οικογένεια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις κοινές τους φωτογραφίες.