Η Elizabeth Hurley είναι η έμπνευσή μας: «Θα είμαι όσα κιλά θέλω και θα ποζάρω με μαγιό»!

Ιωάννα Τζανή
Η Elizabeth Hurley είναι η έμπνευσή μας: «Θα είμαι όσα κιλά θέλω και θα ποζάρω με μαγιό»!

Η Elizabeth Hurley μοιράζεται συχνά με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό και θεωρεί ότι «η ζωή είναι πολύ μικρή» για να καταπιέζει τα θέλω της. Και εδώ που τα λέμε, πολύ καλά κάνει!

Η Elizabeth Hurley νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και δεν την πτοεί ούτε η ηλικία της αλλά ούτε και τα παραπάνω κιλά που έχει βάλει τα τελευταία χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός ξέρει πώς να «παίζει» με τον φακό και να δείχνει καυτή κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό. Και όπως δηλώνει και η ίδια, δεν έχει σκοπό να σταματήσει να το κάνει.

Μπορεί να μην έχει το σώμα που είχε στα 20 της, όπως λέει χαρακτηριστικά η 56χρονη σταρ, αλλά αυτό δεν πρόκεται να την αποτρέψει από το να αγαπάει το σώμα της όπως ακριβώς είναι.


https://www.instagram.com/p/CTpmAXro_Tj

«Είμαι τουλάχιστον 4,5 κιλά πάνω απ' ότι ήμουν πριν από 20 χρόνια, αλλά δε με νοιάζει», παραδέχτηκε η ηθοποιός στην DailyMail πριν από μερικές ημέρες.

Η 55χρονη Liz Hurley ποζάρει με lingerie και το Instagram την αποθεώνει

«Μάλλον τρώω λίγο περισσότερο τώρα, αλλά δεν τρώω φαγητό απ' έξω και από αναψυκτικά πίνω μόνο σόδα, μια φορά στο τόσο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις εξαιρετικά αυστηρές δίαιτες».



Η επαγγελματική πορεία της Elizabeth Hurley

Η Elizabeth Hurley βρίσκεται πολλά χρόνια στο προσκήνιο, αφού έχει πρωταγνωιστήσει σε πολύ μεγάλες παραγωγές όπως η επιτυχημένη κωμωδία του 2000 «Bedazzled», αλλά και το «Austin Powers: International Man of Mystery».

Έχει, επίσης, τη δική της συλλογή μαγιό με όνομα «Elizabeth Hurley Beach», επομένως είναι φυσιολογικό να λατρεύει τόσο τη θάλασσα όσο και τις φωτογραφίες με τα αγαπημένα της μπικίνι.


https://www.instagram.com/p/CSkBYWVo4cP

Η 56χρονη σταρ του Hollywood είναι μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του μότο «η ζωή είναι μικρή».

Και παρόλο που παραμένει νέα και δραστήρια, θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή της ακόμη κι αν χρειαστεί κάποια στιγμή να αλλάξει το lfestyle της.

«Μπορεί να έρθει μια στιγμή που δε θα θέλω πια να ποζάρω με μαγιό και να το γυρίσω σε φαρδιά καφτάνια», είπε η ηθοποιός στην DailyMail, «αλλά προς το παρόν, εξακολουθώ να το απολαμβάνω».

Δες στη photo gallery περισσότερες φωτογραφίες της Elizabeth Hurley με μαγιό.

Σοκαρισμένη η Hurley με την αυτοκτονία του πρώην: Όσα αποκάλυψε στο Insta

Cover photo: @elizabethhurley1