Η 55χρονη Liz Hurley ποζάρει με lingerie και το Instagram την αποθεώνει

Η 55χρονη Liz Hurley ποζάρει με lingerie και το Instagram την αποθεώνει

Η διάσημη ηθοποιός έχει αφιερώσει χρόνο στη γυμναστική και το αποτέλεσμα είναι ορατό.

Σίγουρα όταν γυμνάζεσαι, μπορείς να διατηρήσεις το σώμα σου. Υπάρχει πλέον πληθώρα ασκήσεων για κάθε περιοχή και κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει τόσο για τις δικές του ανάγκες όσο και για τη διάθεσή του. Εξ ου και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερο ειδικά οι διάσημοι να σμιλεύουν τα κορμιά τους, με αποτέλεσμα να μην έχει καν σημασία το ηλικιακό έτος που διανύουν.

Η Elizabeth -Liz- Hurley είναι η περίτρανη απόδειξη όλων των παραπάνω. Στα 55 της χρόνια, ποζάρει πότε με μαγιό πότε με lingerie, αφήνοντας το κοινό της απλά να της δίνει συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει και για αυτό που έχει καταφέρει.




Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός φωτογραφίζεται στο κρεβάτι της με ένα slip dress και δείχνει στο κοινό της το βιβλίο που της κρατάει συντροφιά μέσα στην καραντίνα. Ωστόσο, όλοι έμειναν να θαυμάζουν τα fitness goals που θέτει ξανά και ξανά με τις φωτογραφίες της. Η ανάρτηση ξεπέρασε πολύ εύκολα τα 60 χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία μέρα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία, όπως και μερικές άλλες πολύ σέξι που έχει δημοσιεύσει ανά διαστήματα.