Σοκαρισμένη η Hurley με την αυτοκτονία του πρώην: Όσα αποκάλυψε στο Insta

Πατούλια Κατερίνα
Σοκαρισμένη η Hurley με την αυτοκτονία του πρώην: Όσα αποκάλυψε στο Insta

Η αποκάλυψη που έκανε για την σχέση της με τον πρώην της

Έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο εκατομμυριούχος Steve Bing, μεγάλος κινηματογραφικός παραγωγός και φιλάνθρωπος, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 27ο όροφο πανύψηλου κτηρίου στην Καλιφόρνια.

Οι φήμες θέλουν τον εκατομμυριούχο να μην άντεξε την καραντίνα της πανδημίας και την κατάθλιψη που δεν ξεπερνούσε και βρέθηκε στο κενό σε ηλικία 55 ετών και αφήνοντας πίσω κληρονομιά 590 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Bing που είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της 55χρονης ηθοποιού Liz Hurley, είχε μια σχέση με εντάσεις με την πρώην αγαπημένη του η οποία όμως έσπασε την σιωπή της στο Instagram.

Δημοσιεύοντας πολλές άγνωστες φωτογραφίες αγκαλιά με τον Bing, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 18 μήνες από το 2000 ως το 2002, η Liz εξέφρασε την βαθιά της λύπη γράφοντας χαρακτηριστικά:



«Παρότι περάσαμε δύσκολα, είναι οι καλές και γλυκές αναμνήσεις που κρατώ από αυτόν τον γλυκό και ευγενικό άντρα. Την προηγούμενη χρονιά ήρθαμε κοντά και μιλήσαμε στα 18α γενέθλια του γιου μας, είναι στενάχωρα τα νέα αυτά και σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας».

Οι φήμες ήθελαν τον γιο της Hurley Να μην έχει μιλήσει ποτέ με τον πατέρα του, κάτι που διέψευσε η Liz ενώ και ο Damian έγραψε χαρακτηριστικά για τον θάνατο του πατέρα του: