Jennifer Lopez: Με μπικίνι και κοτσιδάκια on stage στα 52 της και μας αρέσει πολύ (photos)

Ιωάννα Τζανή
Jennifer Lopez: Με μπικίνι και κοτσιδάκια on stage στα 52 της και μας αρέσει πολύ (photos)

Η Jennifer Lopez τραγούδησε δύο επιτυχίες με τον ράπερ φίλο της LL Cool J στη φετινή εκδήλωση του Rock and Roll Hall of Fame.

Η Jennifer Lopez ανέβηκε στη σκηνή με ένα μπικίνι γεμάτο ασημί παγέτες και τραγούδησε μαζί με τον ράπερ LL Cool J, εντυπωσιάζοντας τόσο με τη φωνή της όσο και με το αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει στα 52 της χρόνια.

Η Λατίνα σταρ συνδύασε το αστραφτερό τοπ με ένα ασορτί τσόκερ, που θύμιζε την αείμνηστη Aaliyah στο βίντεο «Try Again», και με μια ζώνη Dolce & Gabbana.

Για το επί σκηνής outfit του Rock and Roll Hall of Fame, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κλίβελαντ, στο Οχάιο, η Lopez επέλεξε να φορέσει από πάνω ένα ηλεκτρίκ μπλε oversized σακάκι και να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια.

Jennifer Lopez: 5 μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί αυτό το κορμί

jennifer lopez2

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η 52χρονη τραγουδίστρια καταφέρνει με κάθε της εμφάνιση να κλέβει τις εντυπώσεις και να κάνει τους πάντες να μιλούν για το καλογυμνασμένο σώμα της. Κάτι μας λέει ότι παρότι φτιάχνει λιχουδιές με σοκολάτα, προφανώς τις δοκιμάζουν μόνο τα παιδιά της...


https://www.instagram.com/p/CVt9rh6J8bA

Οι επιτυχίες που ερμήνευσαν και η εμφάνιση του Eminem

Ο LL Cool J και η J.Lo ερμήνευσαν την κοινή τους επιτυχία «All I Have» από το άλμπουμ του 2002 «This Is Me». Στο συγκεκριμένο τραγούδι, η Lopez αναφέρεται στην εγκατάλειψη ενός εραστή από το παρελθόν, λέγοντας «Όλη η περηφάνια μου είναι το μόνο που έχω».



Εκτός από το «All I Have», το δίδυμο-φωτιά ερμήνευσε και το τραγούδι του 2006 «Control Myself».


https://www.instagram.com/p/CVrihIsrsUN

Για την πρόσφατη παράσταση του Hall of Fame, ο LL Cool J τραγούδησε μια σειρά από επιτυχίες της καριέρας του, η οποία μετρά ήδη τρεις δεκαετίες, ενώ πέρα από τη J.Lo, στη σκηνή μαζί του ανένηκε και ο Eminem, ερμηνεύοντας το ραπ κομμάτι «Rock the Bells».