Jennifer Lopez: 5 μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί αυτό το κορμί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Lopez: 5 μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί αυτό το κορμί

H 52χρονη τραγουδίστρια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz.

Η Jennifer Lopez είναι αναμφίβολα μια γυναίκα-φαινόμενο. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που έχει μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της. Ωστόσο εγώ οφείλω να προσθέσω ότι ανήκει στις πιο sexy και παράλληλα κομψές γυναίκες του πλανήτη.

Η 52χρονη τραγουδίστρια δαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες, που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Κάθε της on stage εμφάνιση αποδεικνύει περίτρανα το πόσο σκληρά εργάζεται για να έχει αυτή την φυσική κατάσταση και αυτό το κορμί. Είναι γνωστό άλλωστε πως η JLo γυμνάζεται σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα ακολουθεί μια άκρως υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις μερικά από τα μυστικά της fitness ρουτίνας της.

https://www.instagram.com/p/BtCF3ZwAnPz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις για να γυμνάσεις τους κάτω κοιλιακούς σου

https://www.instagram.com/p/Bx6Bqg_gMYs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάν'το όπως η Jennifer Lopez! 6 fitness μυστικά της Λατίνας σταρ

1) Ακολουθεί για 10 ημέρες το no carbs, no sugar (όχι ζάχαρη, όχι υδατάνθρακες) challenge

Αυτή η δεκαήμερη πρόκληση είναι παρόμοια με την κετογονική δίαιτα. Ουσιαστικά αυξάνεις την πρόσληψη πρωτεΐνης και λίπους για να αντικαταστήσεις τους υδατάνθρακες. Στη συνέχεια τρως κυρίως υγιεινές πρωτεΐνες, λίπος και μερικές φορές γαλακτοκομικά - με στόχο να διακόψεις σταδιακά εντελώς τους υδατάνθρακες.

Η δίαιτα Keto είναι πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν είναι περίεργο που η J. Lo την δοκίμασε. Αυτή η δίαιτα αναγκάζει το σώμα να προχωρήσει σε κέτωση, δηλαδή να καίει τα αποθέματα λίπους αντί για τους υδατάνθρακες που καταναλώνεις ως κύρια πηγή ενέργειας.

2) Γυμνάζεται έντονα σε καθημερινή βάση

Η Lopez προπονείται σαν αθλήτρια και δίνει πάντα το 100% της κάθε φορά που μπαίνει στο γυμναστήριο. Επίσης, δεν παραλείπει ποτέ μια προπόνηση - ακόμα και όταν είναι σε περιοδεία. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η γυμναστική είναι αγγαρεία, αλλά όχι εκείνη. Η ίδια ακολουθεί πιστά την καθιερωμένη fitness ρουτίνα της που περιλαμβάνει χορό, βάρη, ασκήσεις ποδιών και πολλά άλλα.

3) Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο

Η τραγουδίστρια πίνει καθημερινά πολύ νερό ενώ αποφεύγει το αλκοόλ και τον καφέ. Επιλέγει άπαχα κρέατα, ψάρι και πολλές σαλάτες. Επιπλέον τα σνακ της είναι μικρά και υγιεινά όπως φρούτα και λαχανικά. Η σταρ προσπαθεί να μην καταναλώνει επεξεργασμένα φαγητά.

4) Τα καθίσματα (squats) είναι απαραίτητα

Σε αυτή την άσκηση οφείλει τους διάσημους γλουτούς της η Jennifer Lopez, γι’ αυτό και δεν λείπει από κανένα workout της. Η Lopez προσθέτει και βάρη για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα.

5) Κοιλιακοί και πάλι κοιλιακοί

Η Jennifer Lopez ξεκινά ην προπόνησή της με 50 κοιλιακούς ενώ κρέμεται στον αέρα. Συνεχίζει με 50 έλξεις με σκοινί ενώ είναι στα γόνατα και 50 push ups. Κάνει ένα δεύτερο σετ αλλά με 35 επαναλήψεις και ένα τρίτο σετ με 21 επαναλήψεις.

Τα διατροφικά μυστικά της τραγουδίστριας

1) Σε κάθε της γεύμα τρώει πρώτα τη σαλάτα. Έτσι, όταν είναι να προχωρήσει στο κυρίως φαγητό έχει αρχίσει ήδη να χορταίνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει πολύ μικρότερη ποσότητα φαγητού.

2) Τρώει πολύ καλό πρωινό, το οποίο την κρατάει χορτάτη για αρκετές ώρες.

3) Λατρεύει το ψάρι. Σχεδόν κάθε μέρα επιλέγει ένα φιλέτο ψητό σολομό το οποίο συνοδεύει με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι

4) Έχει αποκλείσει από τη διατροφή της το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη, τροφές με μεγάλη επεξεργασία, που φορτώνουν τον οργανισμό με περιττές θερμίδες, χωρίς να έχουν καμία θρεπτική αξία.

5) Πίνει πολύ νερό, αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.



Πηγή κεντρικής: apimages.com