Τhe Voice: Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από το backstage και το παρελθόν με τις κόντρες

Τhe Voice: Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από το backstage και το παρελθόν με τις κόντρες

Η Λάουρα Νάργες δεν θα βρίσκεται πια στα παρασκήνια του Voice of Greece.

To Voice φέτος προβάλλεται για 8η σεζόν και σε λίγο καιρό ξεκινούν τα live shows. Φέτος το μουσικό show έχει κάποιες αλλαγές, με τη δεύτερη από αυτές να ανακοινώνεται πριν από λίγες ημέρες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην κριτική επιτροπή, ενώ φέτος στο backstage του show δεν θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

lauranarjes 145819848 1042039699616517 1186222549897724774 n 1

Εκτός Voice η Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες φέτος δεν θα βρίσκεται στο backstage του Voice όμως αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού πριν από δύο χρόνια υπήρξε και πάλι μια «κόντρα» με τις δύο πλευρές. Το 2019 στον έκτο κύκλο του reality μουσικής, η Λάουρα βρέθηκε και πάλι εκτός, με τη Χριστίνα Μπόμπα να παίρνει τη θέση της στα παρασκήνια.

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα που επιβεβαίωσε πως θα είναι στο Voice

Η Λάουρα βρισκόταν στο backstage στον τέταρτο και πέμπτο κύκλο του show τις σεζόν 2017 και 2018 και επέστρεψε πέρυσι στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού, που αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είχε φύγει για Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor.

H παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα backstage του talent show στο ραντεβού που είχε μαζί τους και σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήξη ανάμεσα σε εκείνη και την Acun Media μοιάζει να είναι οριστική.

Η «κόντρα» με την Acun media και η οριστική ρήξη

Σύμφωνα με την εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και τον Αλέξη Μίχα, η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική κι έχει να κάνει με δύο στοιχεία όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Το πρώτο θέμα ήταν το οικονομικό κομμάτι. Η Λάουρα ζήτησε κάποια αύξηση, της δόθηκε κάτι πολύ μικρό που δεν την ικανοποίησε και κάπως έτσι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι.



Το δεύτερο είχε να κάνει με τα καθήκοντά της. Η παρουσιάστρια ζήτησε μετά το τέλος του Voice να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project της Acun, ίσως στο My Style Rocks, όμως ούτε και σε αυτό πήρε σαφή απάντηση και κάπως έτσι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε οριστικά.

Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πριν από μερικά 24ωρα ανακοινώθηκε πως το κορίτσι που θα αντικαταστήσει τη Λάουρα στο Voice δεν θα είναι η Βίκυ Κάβουρα, όπως είχε αναφέρει αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου, αλλά η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που πριν έβλεπες μέσα από τον τροχό της τύχης.

Η κάμερα του Πρωινού την πέτυχε έξω από το σπίτι της και τη ρώτησε σχετικά με το νέο project το οποίο αναλαμβάνει με την ίδια να διστάζει να απαντήσει αρχικά.



«Μην αρχίσουμε τώρα τα δεν ξέρω, όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν από το κανάλι, δεν μπορώ να πω κάτι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ το Voice, το παρακολουθώ χρόνια».

H νέα πρόταση της Λάουρα Νάργες

Και μπορεί στο Voice να μην τη δεις ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες όμως της εκπομπής Πάμε Δανάη, η παρουσιάστρια έχει ήδη νέα επαγγελματική πρόταση. Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της προτάθηκαν να είναι ένα από τα πρώτα ζευγάρια του «Asia Express», το νέο ταξιδιωτικό reality του Star που θα προβληθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.