Ο Τάσος Παλαντζίδης αποχώρησε από το DWTS και το κοινό δεν πήρε με καλό μάτι την ψηφοφορία

Ο Τάσος Παλαντζίδης αποχώρησε από το DWTS και το κοινό δεν πήρε με καλό μάτι την ψηφοφορία

Η αποχώρηση του Τάσου Παλαντζίδη έκανε το Twitter να ξεσπάσει.

Το όγδοο live του Dancing with the Stars, έκρυβε ανατροπές και μια αποχώρηση που ξάφνιασε. Μετά τον χορό των ζευγαριών και τη βαθμολογία, η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Τα δύο τελευταία ζευγάρια που έμειναν στη σκηνή ήταν η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της και ο Τάσος Παλαντζίδης με την δική του ντάμα του.

Δυστυχώς, ο ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφου στο DWTS και έπρεπε να αποχωρήσει.

edward dwts

DWTS: Ο Έντουαρντ Στεργίου έκανε τις θαυμάστριές του να καρδιοχτυπήσουν και το Twitter αντέδρασε

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Παλαντζίδη

«Αυτό το ταξίδι όπως όλα τα ταξίδια, φτάνει στο τέλος του. Η εμπειρία μας ήταν τέτοια που μας φόρτισε με συγκίνηση, με γνώση για μένα γύρω από τον χορό τον οποίο δεν γνώριζα, νομίζω πως ξέρω πια να χορεύω αλλά και σαν άνθρωπος να γνωρίζω κάτι παραπάνω έστω και εγκυκλοπαιδικά».

Η αποχώρηση του ηθοποιού Τάσου Παλαντζίδη συγκίνησε ακόμα και τη Βίκυ Καγιά, τους κριτές και τον κόσμο από το σπίτι μιας και ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό όπως και η ντάμα του Αθηνά.


https://www.instagram.com/p/CXHsCV7IZRX

Τάσος Παλαντζίδης & Αθηνά Παλαιολόγου

Τα τελευταία 50 χρόνια που ο Τάσος Παλαντζίδης πρωταγωνιστεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, έχει ξεχωρίζει για το ταλέντο του αλλά και για τη σεμνότητά του. Μία πολύ σημαντική στιγμή, για τον ίδιο, είναι όταν το 2000 οι φωτορεπόρτερ των ψήφισαν ως τον πιο ηθικό καλλιτέχνη.

Το «Dancing With The Stars» είναι μία πρόκληση και η ευκαιρία του να μάθει να χορεύει.

Ο 70χρονος ηθοποιός, στα οκτώ live που χόρεψε ξεχώρισε για τη δύναμη ψυχής και την όρεξη του να χορέψει κάτι που έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.

Πανικός στο Twitter με την αποχώρηση του 70χρονου ηθοποιού.

Όπως ήταν φυσικό το Twitter δεν πήρε με καλό μάτι την αποχώρηση ενός από τους λίγους stars του φετινού Dancing with the Stars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

H Mαρίνα Λαμπροπούλου στο Queen.gr: «Πήρα την απόφαση να παλέψω τη ζωή μου για τον γιο μου και μόνο»

Τα μυστικά της λαμπερής εμφάνισης της Βίκυς Καγιά στο DWTS για ένα υπέροχο party look

DWTS: Η Έλενα Τσαγκρινού αποχώρησε και τα tweets μιλούν για αδικία