DWTS: Η Έλενα Τσαγκρινού αποχώρησε και τα tweets μιλούν για αδικία

DWTS: Η Έλενα Τσαγκρινού αποχώρησε και τα tweets μιλούν για αδικία

«Δεν νιώθω καλά, δεν το περίμενα να φύγουμε», παραδέχτηκε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τα ζευγάρια είναι εδώ για καλό σκοπό. Δεν περίμενα αυτή την αποχώρηση απόψε και να μου το έλεγες δεν θα το περίμενα», είπε η Βίκυ Καγιά λίγο μετά το live του DWTS που βρήκε την Έλενα Τσαγκρινού εκτός σόου χορού.

H αναπάντεχη αποχώρηση



Η Έλενα Ταγκρινού και ο καβαλιέρος της ήταν εκείνοι που βρέθηκαν τελικά εκτός σόου χορού. Η Έλενα βρέθηκε στο Breakfast @ STAR και δεν έκρυψε την έκπληξή της για την αποχώρηση αυτή που δεν περίμενε με τίποτα να συμβεί.

«Δεν νιώθω καλά πραγματικά, δεν περίμενα να φύγουμε, μόνο αυτό δεν περίμενα. Όταν φτάσαμε στο τελικό σημείο, δεν περίμενα να αποχωρήσουμε με τίποτα.


https://www.instagram.com/p/CWRf1MBjLhY

Δεν ήθελα να φύγω, πιέζεσαι να βρεις τον εαυτό σου στο Dancing, είμαστε όλοι που θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ήθελα να δείξω και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω, δουλέψαμε πάρα πολύ.

Καθημερινά έπεφτε κλάμα και ιδρώτας, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται όλο αυτό την Κυριακή, εξελίχθηκα μέσα από αυτά τα lives, αλλά δεν μου φτάνουν καθόλου. Το Twitter έπεσε κάτω», είπε γεμάτη παράπονο για την αποχώρησή της η Έλενα.

labropoulou portrait

H Mαρίνα Λαμπροπούλου στο Queen.gr: «Πήρα την απόφαση να παλέψω τη ζωή μου για τον γιο μου και μόνο»



Πάντως και το Twitter με τα σχόλια που γράφτηκαν θεώρησε άδικη την αποχώρηση της Έλενας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν και την συμμετοχή της Τσαγκρινού στη Eurovision. To El Diablo της Έλενας, παρά τις αρχικές υψηλές προσδοκίες, βρέθηκε τελικά στην 16η θέση.



Μέσα στις προτιμήσεις του κοινού ο Έντουαρντ Στεργίου

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτή, ο Έντουαρντ που όλοι αγάπησαν στο GNTM, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Ειδικά η στιγμή που η Μαρίνα Λαμπροπούλου γδύνει τον Έντουαρντ και αποκαλύπτονται οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του παίκτοι, υπήρξε «όργιο» σχολίων στο Twitter.



Δες μερικά από τα πιο δημοφιλή τιτιβίσματα για το DWTS αυτής της Κυριακής στην παρακάτω γκάλερι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Βικτόρια Χίσλοπ στο Queen.gr: «Μακάρι όλες οι γυναίκες στα 60 να κάνουν κάτι νέο όπως εγώ»

DWTS: Πρεμιέρα για το show χορού- Καγιά, Edward και Σταύρος Βαρθαλίτης ενθουσίασαν το Twitter