Τα μυστικά της λαμπερής εμφάνισης της Βίκυς Καγιά στο DWTS για ένα υπέροχο party look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα μυστικά της λαμπερής εμφάνισης της Βίκυς Καγιά στο DWTS για ένα υπέροχο party look

H παρουσιάστρια έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό του DTWS, δίνοντάς μας έμπνευση για τα βραδινά looks των εορτών.

Το 5ο live του λαμπερού show χορού DTWS πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, με την Βίκυ Καγιά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τη λαμπερή της εμφάνιση. Το μοντέλο-παρουσιάστρια ήταν κυριολεκτικά απαστράπτουσα με το ασημί shimmer mini φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για να μας καλησπερίσει από το τηλεοπτικό πλατό του διαγωνισμού.

Η ultra glam εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο DWTS- Όλες οι λεπτομέρειες

https://www.instagram.com/p/CWRK4cHozNP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η fashion stylist της Βίκυς Καγιά, Έλενα Παπασταύρου, μοιράστηκε μαζί μας όλα τα details του εντυπωσιακού αυτού look και την ευχαριστούμε θερμά.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα shimmer mini φόρεμα δημιουργία της Μαρίας Κονίδη, κοσμήματα Kessaris και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα Gianvito Rossi. To 60's χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε όπως πάντα ο Χρήστος Μπαϊραμπάς ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Δήμητρα Αλτάνη.



Το ασημί χρώμα είναι άκρως γιορτινό και αποτελεί μια από τις πιο διαχρονικές-αγαπημένες επιλογές για τις εξόδους των εορτών. Αν λοιπόν ψάχνεις τι να φορέσεις, η Βίκυ Καγιά σου έδωσε έναν ακόμη λόγο για να επενδύσεις σε ένα ασημί φόρεμα και φυσικά σε high heels στην συγκεκριμένη απόχρωση.

vickykaya1

Βίκυ Καγιά: Έβαλε το φόρεμα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ



Πηγή κεντρικής: @vickykaya_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λίγο ακόμα καλοκαίρι! Η Βίκυ Καγιά μας δίνει έμπνευση για το outfit του Σαββατοκύριακου (photos)

Η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και οι τρυφερές στιγμές με τον Ηλία Κρασσά (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα ασημί ψηλοτάκουνα της αγοράς για να αντιγράψεις επιτυχώς την εμφάνιση της παρουσιάστριας.