Emma Thompson: «Είναι μεγάλη δοκιμασία να γυρίσεις γυμνές σκηνές στα 62»

Emma Thompson: «Είναι μεγάλη δοκιμασία να γυρίσεις γυμνές σκηνές στα 62»

Η ηθοποιός Emma Thompson μίλησε ανοιχτά για τις δοκιμασίες που αντιμετώπισε στην νέα την ταινία.

Tι συμβαίνει στις μεγάλες ηθοποιούς του Hollywood όταν μεγαλώνουν αλλά οι ερωτικές σκηνές παραμένουν στο πρόγραμμα των ταινιών που πρωταγωνιστούν; Η δοκιμασία είναι μεγάλη. Τουλάχιστον για την Emma Thompson η γυμνή σκηνή στην νέα ταινία της Good Luck to You, Leo Grand την δυσκόλεψε πολύ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο διαδικτυακό φέτος Sundance Film Festival και η Thmpson υποδύεται την Nancy μια συνταξιούχο δασκάλα που προσπαθεί να βιώσει τον πρώτο της οργασμό και στην διαδικασία αυτή προσλαμβάνει έναν συνοδό, για σεξ τον οποίο υποδύεται ο Daryl McCormack.

Δύσκολη δοκιμασίες οι γυμνές σκηνές

Σύμφωνα με την ηθοποιό του Love Actually και υπό τις οδηγίες της σκηνοθέτιδας Sophie Hyde, όχι μόνο έπρεπε να κάνει προετοιμασία στις γυμνές σκηνές αλλά έπρεπε να βρεθεί γυμνή και στις πρόβες:

«Η Sophie, ο Daryl και εγώ έπρεπε να προετοιμάσουμε την σκηνή στην οποία θα ήμουν τελείως γυμνή, ακόμα και να κάνω στριπτίζ και να παραμείνω έτσι, καθώς μιλούσαμε για το σώμα μας και για τη σχέση με το σώμα μας», τόνισε η ηθοποιός.



Στη διαδικασία αυτή, η ηθοποιός έπρεπε να ζωγραφίσει το σώμα της, να περιγράψει σημεία του σώματος, και να μιλήσει ανοιχτά για όσα την προβληματίζουν αλλά και όσα της αρέσουν στο κορμί της.

«Το βρίσκω μεγάλη δοκιμασία να είμαι γυμνή στα 62. Ειδικά η στιγμή που πρέπει να είμαι μπροστά σε ένα καθρέφτη και πρέπει να πέσει η ρόμπα μου», είπε η ηθοποιός.

Τα πρότυπα φταίνε για όλα

Η 62χρονη πάντως εξήγησε πως πάντα υπήρχαν πρότυπα αδύνατης φιγούρας και στον κινηματογράφο και στην πραγματική ζωή αλλά όσο ωριμάζει, καταφέρνει να βγάλει εις πέρας τις γυμνές σκηνές:

«Δεν νομίζω πως θα είχα καταφέρει να κάνω μια τέτοια σκηνή πριν από αυτή την ηλικία. Προφανώς στην ηλικία αυτή είναι τεράστια δοκιμασία γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σώματα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία» είπε η ηθοποιός ενώ σε άλλη συνέντευξη στο Variety Virtual Sundance Studio είχε πει:

«Πιθανότατα το πιο δύσκολο πράμα που έχω κάνει ποτέ είναι να στέκομαι χαλαρή και να κοιτάζω το σώμα μου χωρίς να του ασκώ κριτική. Αν ζητήσεις από κάποια γυναίκα να το κάνει αυτό,στοιχηματίζω πως 9,9 στις δέκα, δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και να το κάνουν μπροστά στην κάμερα; Ξέχασέ το. Έχουμε εκπαιδευτεί να μισούμε το σώμα μας από νεαρή ηλικία γιατί δεν ταιριάζει στα πρότυπα που μας προωθούν», εξήγησε η Thompson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένος ο κόσμος του θεάματος για τον θάνατο του 37χρονου Gaspard Ulliel

Ζευγάρι έγιναν τα εγγόνια δύο θρύλων του Hollywood του Sean Connery και του Gregory Peck!