Ζευγάρι έγιναν τα εγγόνια δύο θρύλων του Hollywood του Sean Connery και του Gregory Peck!

Κατερίνα Μπούσιου
Ζευγάρι έγιναν τα εγγόνια δύο θρύλων του Hollywood του Sean Connery και του Gregory Peck!

Αν ζούσαν οι παπούδες, θα χαίρονταν απίστευτα με την ένωση των εγγονιών τους. Το νέο ειδύλλιο που κάνει το γύρο του κόσμου. 

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον αείμνηστο Sean Connery, μία εμβληματική μορφή του κινηματογράφου σε πολλούς ρόλους αλλά και ως James Bond. Ο Gregory Peck από την άλλη πλευρά άφησε το στίγμα του στο Hollywood και υπήρξε μέγας καρδιοκατακτητής. 'Οσο ζούσαν ήταν απλά γνωστοί λόγω δουλειάς και δεν τους συνέδεε κάποια δυνατή φιλία. Τα εγγόνια τους ωστόσο τα ένωσε ο έρωτας. O Ηarper Peck και η Natasha Connery είναι ζευγάρι και η ιστορία των οικογενειών τους και η δική τους ένωση, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία.


https://www.instagram.com/p/CYfLTcJPD3_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο ρομάντσο του Hollywood

Ο Harper Peck και η Natasha Connery, γνωρίστηκαν πριν από λίγους μήνες, ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος και η κοινή τους τρυφερή φωτογραφία από το ταξίδι τους την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό, έκανε τους φίλους τους να μιλούν για το πιο υπέροχο ρομάντσο του Hollywood, το οποίο θα χαίρονταν ιδιαίτερα οι παπούδες τους, αν ζούσαν. Ο Harper είναι ο γιός της Cecilia, κόρης του Peck, ενώ η Natasha είναι κόρη τoυ γιου της χήρας Connery, Μicheline, από τον πρώτο της γάμο, πριν γνωρίσει τον διάσημο ηθοποιό και μείνει παντρεμένη μαζί του για 45 χρόνια μέχρι και τον θάνατό του. Στην ουσία είναι θετή του εγγονή, αλλά από μικρή ηλικία μεγάλωσε κοντά του και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, για αυτό και χρησιμοποιεί και το επώνυμό του. O Harper ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, έχοντας ήδη συμμετοχές σε τρείς ταινίες, (Spellbound, Roman Holiday και To Kill A Mockingbird) ενώ η σύντροφός του πλέον Natasha, ασχολείται με την μόδα, έχει φτιάξει την δική της συλλογή με μαγιό και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Καραιβική όπου μεγάλωσε, την Νέα Υόρκη και το Παρίσι.


https://www.instagram.com/p/CYjVCD6OiOE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H μητέρα του Peck, Cecilia, είναι η μόνη κόρη του Grecory Peck από τον δεύτερο γάμο του με την Veronique Passani και μάλιστα σε μικρή ηλικία είχε παίξει στον κινηματογράφο μαζί με τον μπαμπά της κάνοντας και εκεί το ρόλο της κόρης του στην ταινία Portrait ενώ είναι παραγωγός και σκηνοθέτης στο Hollywood, οπότε ήταν φυσικό επόμενο για το γιό της με τόσες επιρροές από το οικογενειακό περιβάλλον, να γίνει ηθοποιός. Και ο γιός της χρησιμοποιεί το όνομα του παπού του και όχι το επώνυμο του πατέρα του και συγγραφέα Daniel Voll.

Photo credits: Αssociated Press, Instagram @harperpeck @natashaconnery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χήρα του Connery αποκάλυψε την ασθένεια και τις τελευταίες του στιγμές

Αυτές είναι οι απώλειες των stars που αναζητήσαμε περισσότερο μέσα στο 2020