Συγκλονισμένος ο κόσμος του θεάματος για τον θάνατο του 37χρονου Gaspard Ulliel

Συγκλονισμένος ο κόσμος του θεάματος για τον θάνατο του 37χρονου Gaspard Ulliel

Ο Γάλλος ηθοποιός του πολυαναμενόμενου Moon Night της Marvel, o πρωταγωνιστής της ταινίας Saint Laurent και ένας από τους πιο stylish άντρες στον κόσμο του θεάματος εξέπνευσε έπειτα από ατύχημα στις χιονοδρομικές πίστες της Savoie.

Με βαθιά θλίψη ο κόσμος του θεάματος αποχαιρετά τον Gaspard Ulliel, έναν από τους πιο λαμπερούς πρωταγωνιστές του γαλλικού κινηματογράφου και σταρ μεγάλων χολυγουντιανών παραγωγών. Ήταν μόλις 37 ετών.


https://www.instagram.com/p/CY64JNXFSDx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο βραβευμένος με Cesar ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τον ρόλο του Yves Saint Laurent στην ταινία Saint Laurent αλλά και ως νεαρός Hannibal Lecter στο Hannibal Rising, τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Grenoble, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.



Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και της πυκνότητας του χιονιού στην ευρύτερη περιοχή της Savoie τις τελευταίες μέρες σημειώνονται πολλά ατυχήματα ενώ μόλις πέντε μέρες πριν στις ίδιες πίστες έχασε τη ζωή του ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Ο Gaspard Ulliel είναι πατέρας ενός αγοριού από τη σχέση του με το top model Gaëlle Piétri (στο παρελθόν ο Ulliel είχε σχέση με τη Charlotte Casiraghi).



Ο θάνατος τον βρήκε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της επαγγελματικής του πορείας καθώς στις 30 Μαρτίου αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς Moon Knight με την οποία η Marvel εγκαινιάζει επίσημα ένα νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού της σύμπαντος (στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μαρκ Σπέκτορ θα δούμε τον Oscar Isaac ενώ πρωταγωνιστεί επίσης ο Ethan Hawke.

Ο Gaspard Ulliel υποδύεται τον Anton Mogart/ Midnight Man ενώ η σειρά θα ανέβει στην streaming πλατφόρμα της Disney+.