Amy Schumer: «Ο γιος μου θα διαγνωσθεί με αυτισμό όπως ο μπαμπάς του»

Νατάσσα Σχοινά
Amy Schumer: «Ο γιος μου θα διαγνωσθεί με αυτισμό όπως ο μπαμπάς του»
Η ηθοποιός πιστεύει πως ο γιος της θα κληρονομήσει τη διάγνωση από τον μπαμπά του, Chris Fischer.

Η Amy Schumer εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast της Chelsea Handler «Dear Chelsea» και μίλησε για τον γιο της και τις πιθανότητες να διαγνωσθεί με αυτισμό. Ο σύζυγος της 42χρονης ηθοποιού, Chris Fischer, διαγνώσθηκε με αυτισμό στην ενήλικη ζωή του και, όπως είπε η Schumer, η ζυγαριά γέρνει προς την κληρονομικότητα από τον πατέρα στον γιο.

«Πιστεύω ότι τα στατιστικά γέρνουν αρκετά προς την πιθανότητα ότι θα έχει αυτισμό. Οι γονείς έχουν διαφορετικό ταξίδι με αυτό. Το να έχεις ένα παιδί με σοβαρό αυτισμό είναι πέρα από τη φαντασία μου δύσκολο. Αλλά, αν ο Gene καταλήξει με Διαταραχές Φάσματος Αυτισμού, δε θα κοιτάζω για τα σημάδια ανησυχώντας ούτε και ελπίζοντας», είπε η ηθοποιός.



Στο Netflix special «Growing» που είχε κυκλοφορήσει το 2019, η Schumer είχε μιλήσει ξανά για τον αυτισμό και για το γεγονός ότι οι αγαπημένοι της άνθρωποι έχουν διαγνωσθεί με αυτόν. «Οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι έχουν διαγνωσθεί σε αυτό το φάσμα. Είναι δυόμιση και νομίζω ότι δεν κάνουν διαγνώσεις (αυτισμού) στα παιδιά μέχρι να γίνουν έξι ετών το λιγότερο. Μπορείς να δεις κάποια σημάδια, αλλά η διάγνωση δεν έρχεται μέχρι αρκετά αργότερα και μπορώ να πω ειλικρινά ότι δεν έχω κάποια προτίμηση για το πώς θα εξελιχθεί. Απλώς θέλεις τα παιδιά σου να είναι υγιή και χαρούμενα», είπε.

https://www.instagram.com/p/CPjpK63ptCQ

Όταν η Schumer αποκάλυψε πως ο σύζυγός της πάσχει από αυτισμό, αρκετοί followers της στο Instagram άρχισαν να τη ρωτούν πώς θα διαχειριζόταν ο γιος της να είχε αυτισμό. Εκείνη απάντησε χωρίς δισταγμό βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Ο σύζυγός μου είναι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι ευγενικός, αστείος, ενδιαφέρων και ταλαντούχος και τον θαυμάζω. Δεν πρέπει να εύχομαι ο γιος μου να είναι έτσι;».



Η Amy Schumer άρχισε να βγαίνει με τον σεφ Chris Fisher το 2017 και έναν χρόνο μετά το ζευγάρι επιβεβαίωσε δημόσια τη σχέση του. Λίγο μετά, αποφάσισαν να παντρευτούν. Το 2020, μέσα στην πανδημία, η ηθοποιός έγινε μαθήτρια του σεφ στο κομμάτι της μαγειρικής, ενώ γύρισε ένα σόου για το Food Network με όνομα «Amy Schumer Learns to Cook». Ο Fischer είχε δηλώσει τότε για την καλή του: «Είναι πολύ καλή μαθήτρια. Εστιάζει και ακούει πραγματικά και δε φοβάται να τα κάνει χάλια. Αυτό είναι το ζητούμενο της μαγειρικής. Πρέπει να δουλέψεις με τα πάντα».

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Amy Schumer με τον σύζυγό της, Chris Fischer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ηθοποιός Amy Schumer αποκάλυψε ότι έχασε 77 κιλά! Η πόζα με μαγιό στο Instagram

Ενδομητρίωση: Η Amy Schumer συγκλονίζει! Το βίντεο της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Δύσκολες ώρες για εγκυμονούσα ηθοποιό: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο (video)