Fedez: Συγκινεί ο σύζυγος της Ferragni -«Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά»

Πατούλια Κατερίνα
Fedez: Συγκινεί ο σύζυγος της Ferragni -«Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά»

Αύριο η πιο δύσκολη και πιο σημαντική ημέρα για τον Fedez, τον σύζυγο της Chiara Ferragni και πατέρα των δύο παιδιών της.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της influencer Chiara Ferragni. Ο σύζυγος της και ράπερ Fedez αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες πως διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποσχέθηκε στους φανς τους να επιστρέψει με λεπτομέρειες,

Μόλις σήμερα, ο 32χρονος, επέστρεψε με ένα συγκινητικό story στο Instagram εξηγώντας πως αύριο είναι η πιο δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, υπονοώντας πως θα γίνει κάποια σοβαρή επέμβαση.

Το μήνυμα του Fedez

«Αύριο θα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έγραψαν αυτές τις μέρες στέλνοντας τόσα θετικά μηνύματα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που είναι πάντα δίπλα μου μέρα και νύχτα, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν το ηθικό μου ψηλά. Χάρη στα δύο αστέρια μας που καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια μαγεία χωρίς καν να το καταλάβουν: Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Fedez αναφερόμενος στα δύο αστέρια της ζωής του, τον γιο του Leo και την κόρη του Victoria.

Η Chiara φρόντισε να μοιραστεί το story του αγαπημένου της και οι πηγές από το περιβάλλον της, τονίζουν πως η Ferragni προσπαθεί να φανεί δυνατή για χαρη των παιδιών.

Ο 32χρονος ράπερ, είχε εξαφανιστεί από τον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες δέκα ημέρες και στην επανεμφάνισή του δημοσίευσε μια σειρά από στόρις στα οποία, μιλώντας Ιταλικά, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το timing είναι τέτοιο που ελπίζει πως θα περάσει τη δοκιμασία αυτή που έχει μπροστά του και θα βγει νικητής.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω την θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fedez: Ο σύζυγος της Chiara Ferragni μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Λιώνει ο Fedez για τη Ferragni - Μέχρι πλατφόρμα έφτιαξε πάνω στο νερό για να της τραγουδήσει