Λιώνει ο Fedez για τη Ferragni - Μέχρι πλατφόρμα έφτιαξε πάνω στο νερό για να της τραγουδήσει

Λιώνει ο Fedez για τη Ferragni - Μέχρι πλατφόρμα έφτιαξε πάνω στο νερό για να της τραγουδήσει

Άλλοι δε θυμούνται καν την επέτειό τους κι αυτός το τερμάτισε.

Τρίτη επέτειο γάμου για την Chiara Ferragni και τον Fedez. Η influencer και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν την 1η ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2018 στη Σικελία με μία τελετή που έμοιαζε περισσότερο σε παραμύθι παρά σε έναν παραδοσιακό γάμο.

Ανήμερα της επετείου, το ζευγάρι το γιόρτασε όπως μόνο εκείνο ήξερε. Χωρίς να περιοριστεί και να μπει σε καλούπια. Με την καθιερωμένη υπερβολή που τους χαρακτηρίζει στη ζωή τους, από τις λεπτομέρειες της τελετής του γάμου μέχρι την καθημερινότητά τους, όπως αυτή δημοσιεύεται στο Instagram.

Η Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου - Είναι η πιο fresh έμπνευση για τις νύφες του φθινοπώρου

Η 3η επέτειος γάμου της Ferragni και του Fedez

Η Ferragni έχει πάνω από 24 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της, οπότε ό,τι και να δημοσιεύσει, πόσο μάλλον ό,τι σχετίζεται με τον γάμο της, εκτοξεύεται κατευθείαν στο κοινό. Η influencer, λοιπόν, έκανε μία σειρά από αναμνηστικές αναρτήσεις της ημέρας για να ανασύρει στο μυαλό των θαυμαστών της τα όσα συνέβησαν -και τα τρία wedding looks που άλλαξε-.

https://www.instagram.com/p/CTRXKuQo9DP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, έκανε μερικές αναρτήσεις στις οποίες αποκαλύπτει τι ετοίμασε για την ημέρα ο Fedez. Αυτό δεν ήταν άλλο από το να κατασκευάσει μία πλατφόρμα πάνω στο νερό, όπου ανέβασε την καλή του για να της τραγουδήσει και να της ευχηθεί για την επέτειό τους. Wow!

https://www.instagram.com/reel/CTSjYllovWi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CTUDQFGoATb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φωτογραφικό άλμπουμ

Η ημέρα είχε ένα πολύ πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο αναμενόμενα η Ferragni δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και θα το βρεις στη συνέχεια.