Fedez: Ο σύζυγος της Chiara Ferragni μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πατούλια Κατερίνα
Fedez: Ο σύζυγος της Chiara Ferragni μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Ιταλός ράπερ Fedez μίλησε για την περιπέτεια υγείας σε μια σειρά από stories τα οποία εξαφάνισε αργότερα.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της Chiara Ferragni, της διάσημης Influencer η οποία πριν δύο ημέρες γιόρταζε τα τέταρτα γενέθλια του γιου της Leone.

Ο Fedez είναι άρρωστος



Ο 32χρονος ράπερ, είχε εξαφανιστεί από τον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες δέκα ημέρες και στην επανεμφάνισή του δημοσίευσε μια σειρά από στόρις στα οποία, μιλώντας Ιταλικά, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το timing είναι τέτοιο που ελπίζει πως θα περάσει τη δοκιμασία αυτή που έχει μπροστά του και θα βγει νικητής.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω την θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Πολλαπλή σκλήρυνση ή καρκίνος;

Πίσω το 2019, ο Ιταλός ράπερ είχε μιλήσει για τον κίνδυνο πολλαπλής σκλήρυνσης που αντιμετωπίζει εξαιτίας της απομυελίνωσης αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν η τωρινή διάγνωση έχει να κάνει με εκείνη του 2019.

Πάντως και η Chiara έδειξε τη στήριξη στον αγαπημένο της τονίζοντας:


https://www.instagram.com/p/CbNhjriquVv

«Η αγάπη της ζωής μου, ο Fedez χρειάζεται έξτρα στήριξη από όλους αυτές τις μέρες. Σε αγαπάμε πιο πολύ από ποτέ αγάπη μου και θα είσαι σύντομα καλά, πάντα περικυκλωμένος από την αγάπη της οικογένεια, των φίλων και των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Tο τελευταίο 24ωρο με τους εορτασμούς των γενεθλίων του γιου του ζευγαριού το κλίμα στο σπίτι του ζευγαριού ήταν χαρούμενο.

Η influencer και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν την 1η ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2018 στη Σικελία με μία τελετή που έμοιαζε περισσότερο σε παραμύθι παρά σε έναν παραδοσιακό γάμο ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Leo και τη Victoria.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιώνει ο Fedez για τη Ferragni - Μέχρι πλατφόρμα έφτιαξε πάνω στο νερό για να της τραγουδήσει